Turné 2019

I och med skapandet av den nya mötesplatsen Fuck Cancer Days åker Ung Cancers på turné! Vi gör 12 stopp under 2019 med start i mars. Vill du veta om och när vi kommer till din stad?

Pärldagarna har utvecklats och de nya mötesplatserna har fått namnet Fuck Cancer Days – en plats där vi kan samlas och tillsammans kan göra skillnad för unga vuxna cancerberörda. Fuck Cancer Days kommer bland annat bjuda in till föreläsning av våra medlemmar, externa inslag, en chans att umgås tillsammans, att ställa frågor men också möjligheten att pärla kommer finnas kvar.

Turnén kommer i mars att starta i Umeå, Göteborg, Malmö och Stockholm, utöver dessa stopp är det dessutom dags att besöka fler städer, men vi behöver din hjälp!

Vill du att vi kommer till din stad? Vet du en plats som hade passat perfekt för oss att samlas tillsammans på? Hör av dig till oss om du har, eller vet, en plats du tror skulle passa och berätta varför vi ska komma till din stad. Vid frågor, maila vår projektledare på stefania@ungcancer.se

För mer info och för att komma till ansökan klick här.

Turnéstopp 2019

Mer info om turnéstoppen släpps inom kort.

Det är väldigt bra om du föranmäler dig via våra Facebook-evenemang, en föranmälan är dock ingen garanti men hjälper oss att få en uppfattning om hur många som tänker komma.

UMEÅ
Vart: Comfort Hotel Winn
Datum & tid: 10 mars med start 14.00
Klicka här för anmälan till UMEÅ!

GÖTEBORG
Vart: Elite Park Avenue Hotel
Datum & tid: 10 mars med start 12.00
Klicka här för anmälan till GÖTEBORG!

STOCKHOLM
Vart: Radisson Blu Waterfront Hotel
Datum & tid: 24 mars
– Anmälan till Stockholm kommer inom snar framtid.

Är du intresserad av att arbeta som volontär för Fuck Cancer Days? Klicka här.