Pärldagar

Har du sett de färgglada armbanden som det står Fuck Cancer på? Försäljningen av dessa armband är en av de främsta anledningarna till att vi kan fortsätta finnas där för unga vuxna cancerberörda. Varje steg på vägen.

Våra Fuck Cancer-armband säljs bland annat i vår webshop och pengarna från försäljningen går till att finansiera vår verksamhet.  Armbanden produceras såklart inte av sig själva, utan det är fantastiska människor som hjälper oss att göra dem under våra pärldagar. Det är tack vare alla dessa ideellt pärlande hjältar som vi kan fortsätta vårt arbete, och vi är oändligt tacksamma för all hjälp. Pärldagarna började som små event på Ung Cancers kontor i Göteborg, men har vuxit till stora mötesplatser som engagerar tiotusentals personer.

Vill du också vara med och hjälpa till?

Varje månad har vi pärldagar i flera städer runt om i landet. Då är alla välkomna att komma och vara med och pärla! Det finns ingen åldersgräns utan det är bara att ta med sig familjen, vännerna, grannen, chefen eller kollegorna och komma till oss.
Ingen föranmälan behövs och ni kan stanna så länge ni själva vill. I gengäld för tiden ni lägger får ni kärlek, fika och en massa nya bekantskaper. På pärldagarna kan ni också passa på att pärla armband till er själva – dessa armband måste pärlas enligt samma princip som de övriga, men ni kan anpassa storleken så att de passar er själva eller den ni vill ge armbandet till. Under pärldagen går det även att köpa armband. Vi tar dock bara kortbetalning.

Så tveka inte – kom var med oss och gör skillnad! Kom och pärla med oss!

Vill du pärla Fuck Cancer-armband på din arbetsplats? Klicka då här för att läsa mer!

ÖVRIGA PÄRLNINGSTILLFÄLLEN VID EVENT

Listan uppdateras kontinuerligt.

  • 15 september, Toughest Göteborg, Kviberg Arena, klockan ca. 09.30 – 18.00
  • 27-30 September, Bokmässan Göteborg, Svenska mässan, E-hallen – Torget för mat, hälsa och livsstil. Klicka här för att se öppettider.
  • 15 december, Frölunda Torg Göteborg, Centrumhallen, Klockan 12.00 – 16.00

Stockholm

Läs mer

Malmö

Läs mer

Örebro

Läs mer

Umeå

Läs mer