Bli volontär

Ung Cancers aktiviteter runt om i landet skulle inte vara möjliga om det inte vore för alla volontärer, vill du bli en av oss?

Vill du vara med och finnas där tillsammans med oss och göra skillnad för unga vuxna cancerberörda? Då är du den volontär vi söker!  Ung Cancer söker dig som vill vara med och skapa nya mötesplatser där vi tillsammans kan göra ännu större skillnad för unga vuxna cancerberörda.

Vad innebär det att vara volontär för Ung Cancer?

Som volontär är du med och stöttar oss på plats samtidigt som du gör skillnad för unga vuxna cancerberörda och finns där tillsammans med oss, varje steg på vägen.

Samtidigt som du är en viktig del av vår organisation blir du också en del av den gemenskap som skapas och vem vet, du kanske till och med träffar vänner för livet.

 Vad får du?

Som volontär blir du en i Ung Cancer-gänget, där alla uppskattar varandra och framför allt – där alla behövs. Utbildning ingår till alla våra volontärer. Du skaffar dig fantastiska erfarenheter inför framtiden och får möjligheten att verkligen fylla på karmakontot när du hjälper till att förändra världen men främst vardagen för våra medlemmar! Självklart får du ett diplom för ditt arbete och ditt deltagande i utbildningen.

För tillfället söker vi volontärer till Fuck Cancer Days i Karlskrona. Vi letar efter volontärer för Ung Cancers turné. Som volontär är du med och stöttar oss på plats, där du kan hjälpa oss att finnas där tillsammans för unga vuxna cancerberörda, varje steg på vägen. Läs uppdraget här nedan eller ansök direkt här.  

UPPDRAG KARLSKRONA. 

Har du några frågor maila info@ungcancer.se