Bli volontär

Ung Cancers aktiviteter runt om i landet skulle inte vara möjliga om det inte vore för alla volontärer, vill du bli en av oss?

Vill du vara med och finnas där tillsammans med oss och göra skillnad för unga vuxna cancerberörda? Då är du den volontär vi söker!  Ung Cancer söker dig som vill vara med och skapa nya mötesplatser där vi tillsammans kan göra ännu större skillnad för unga vuxna cancerberörda.

Vad innebär det att vara volontär för Ung Cancer?

Som volontär är du med och stöttar oss på plats samtidigt som du gör skillnad för unga vuxna cancerberörda och finns där tillsammans med oss, varje steg på vägen.

Samtidigt som du är en viktig del av vår organisation blir du också en del av den gemenskap som skapas och vem vet, du kanske till och med träffar vänner för livet.

 Vad får du?

Som volontär blir du en i Ung Cancer-gänget, där alla uppskattar varandra och framför allt – där alla behövs. Utbildning ingår till alla våra volontärer. Du skaffar dig fantastiska erfarenheter inför framtiden och får möjligheten att verkligen fylla på karmakontot när du hjälper till att förändra världen men främst vardagen för våra medlemmar! Självklart får du diplom för ditt arbete och ditt deltagande i utbildningen.

Vill du bli en av oss?

För tillfället söker vi volontärer till Fuck Cancer Days i Djurås, Dalarna 13 april. Vill du bli en av oss och hjälpa oss att finnas där för unga vuxna cancerberörda? Klicka vidare på länken för att ansöka som volontär. Sista ansökningsdagen är söndag 31 mars.
Länk till ANSÖKNINGSBLANKETTEN

Har du några frågor, maila info@ungcancer.se