Bli volontär

Ung Cancers pärldagar runt om i landet skulle inte vara möjliga om det inte vore för alla volontärer. Vi kallar dem för pärldagsvolontärer. Och vi vill bli fler!

TODO

På varje ort där vi har pärldagar finns det minst två pärldagsansvariga som har helhetsansvar för arrangemanget. Det finns även minst tio personer som helt ideellt lägger en hel söndag varje månad för att kunna göra det möjligt för alla andra att komma och pärla.

Vill du också bli pärldagsvolontär? Vi söker dig som:

  • Är social, utåtriktad och bra på att instruera
  • Är fingerfärdig och kan ta egna initiativ.
  • Tycker om ideellt arbete och gillar Ung Cancer.
SPU_3672

Vad behöver vi?

Vi behöver dig som är 18 år eller äldre och kan arbeta ideellt en söndag i månaden i någon av dessa städer: Göteborg, Stockholm, Malmö eller Umeå.

Vad ingår i uppdraget?

Alla pärldagsvolontärer schemaläggs en pärldag per månad. Pärldagsvolontärernas uppgift är att tillsammans få pärldagen att flyta smidigt. Uppgifterna är att ställa i ordning inför pärldagen, visa besökarna rätt, instruera besökarna, fylla på material, klippa tråd, knyta armband och plocka undan.

Vad får du?

Som volontär blir du en i Ung Cancer-gänget, där alla uppskattar varandra och framför allt – där alla behövs. Utbildning ingår till alla våra volontärer. Du skaffar dig fantastiska erfarenheter inför framtiden och får möjligheten att verkligen fylla på karmakontot när du hjälper till att förändra världen men främst vardagen för våra medlemmar! Självklart får du diplom för ditt arbete och ditt deltagande i utbildningen.

Vill du bli en av oss?

Skicka ett mejl till parla@ungcancer.se och berätta vem du är, hur gammal du är, vilken stad du vill hjälpa till i samt varför du vill engagera dig.