stöd oss

Skrivet: 15 augusti, 2022

Spring Fuck Cancer-loppet med oss i höst!

Efter vårens succé med Fuck Cancer-loppet kommer nu höstens uppföljare där du återigen har möjlighet att kombinera fysisk aktivitet med att stötta Ung Cancer. Du väljer själv mellan de tre distanserna 5, 10 eller 21 kilometer. Vare sig du väljer att springa eller gå så stöttar du unga vuxna cancerdrabbade och närstående.

Fuck Cancer-loppet är ett sätt för hela Sverige att röra på sig och samtidigt göra skillnad för unga vuxna cancerdrabbade och närstående. Tack vare ditt deltagande kan Ung Cancer fortsätta ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd till unga vuxna och minska ensamheten genom att skapa mötesplatser och sammanföra samtalsvänner.

10 dagar, 3 distanser, en telefon

Loppet går av stapeln 16-25 september och du väljer själv var och när som du vill delta. Du väljer själv mellan distanserna 5, 10 eller 21 kilometer och självklart om du vill gå eller springa. Allt du behöver är din telefon (eller löparklocka). Dessutom innebär det att du kan tävla mot någon som är på andra sidan Sverige – eller i Världen.

RaceONE hjälper dig hålla koll

Loppet görs återigen tillsammans med RaceONE som etablerat sig som den största plattformen för virtuella lopp i Sverige. Tack vare RaceONE så kan du starta ditt lopp, oavsett tid eller geografisk plats och hjälper dig registrera ditt lopp från startskott till att du passerar mållinjen.

Anmälan till Fuck Cancer-loppet

Anmälan är öppen och du kan anmäla dig fram till loppets slut. Avgiften för att springa är 250 kronor och då ingår ett Fuck Cancer-armband samt ett digitalt diplom. Du har även i höst möjligheten att beställa till en Fuck Cancer T-shirt och betalar då 450 kronor för anmälan, t-shirt, armband och digitalt diplom. Du kan också välja att skänka en extra gåva.

Glöm inte friskvårdsbidraget

Vi hoppas få se många anmälda till Fuck Cancer-loppet i september. Glöm inte att du dessutom får använda ditt friskvårdsbidrag till lopp.

Så samla dina vänner, kollegor och familj och spring för Ung Cancer tillsammans. Tillsammans gör ni skillnad, här och nu!

Anmälan

Klicka på distansen du vill springa för att komma till anmälan.

5 kilometer – 10 kilometer – 21 kilometer


Liknande inlägg

Glad sommar önskar Ung Cancer!

Sommaren är här och vi vill passa på att tacka för våren med Ung Cancer. Under 2022 har verksamheten äntligen...

Läs mer
Ung Cancer

Nu söker Ung Cancer en koordinator

Ung Cancer letar efter dig som vill göra skillnad och finnas för unga vuxna cancerdrabbade och närstående tillsammans med oss....

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer söker ny Generalsekreterare

Till dig som är en visionär ledare och strateg och vill göra skillnad för unga cancerberörda.  Ung Cancers uppgift är...

Läs mer
Ung Cancer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva