stöd oss

Skrivet: 28 februari, 2021

Spring för Ung Cancer i vårt första digitala lopp

Efter satsningar i form av Göteborgsvarvet och #jagspringerförungcancer kombineras nu fysisk aktivitet med givande i vårt första egna lopp : Ung Cancer-milen.

Ung Cancer-milen är sätt för hela Sverige att röra på sig och samtidigt göra skillnad för unga vuxna cancerdrabbade och närstående. Vare sig du väljer att springa eller gå bidrar du till att Ung Cancer kan fortsätta ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd till unga vuxna och minska ensamheten genom att skapa mötesplatser och sammanföra samtalsvänner. Loppet startar 2/4 och pågår fram till 11/4. Det innebär att du själv kan bestämma när och var du springer loppet.

Virtuella lopp ger flera fördelar

Loppet görs tillsammans med RaceOne som bland annat står bakom Göteborgsvarvets virtuella satsning. Genom sin app möjliggör RaceOne att man kan genomföra ett lopp på distans, en fördel i och med rådande läge. Ett virtuellt lopp öppnar också upp för helt nya möjligheter, eftersom man inte längre begränsas av tidpunkt och eventuellt geografiskt avstånd. Du kan tävla mot din kompis som bor i andra änden av landet och tidsintervallet för loppet ger dig dessutom möjlighet att genomföra loppet den dag och tid som är bäst för dig själv.

“Det känns bra att tillsammans med Ung Cancer kunna arrangera lopp som går till bra ändamål. Just det här är vad som får mig och Race One att jobba hårdare för att varje dag kunna hjälpa till att bidra till något större.” säger Tomas André, tf VD Race One.

Anmälan 

Anmälan öppnar 28/2 och är öppen till 11/4. Grundavgiften för att springa är 250 kronor. Det finns dessutom möjlighet att vid anmälan köpa till en specialdesignad löpartröja framtagen tillsammans med ICANIWILL för en extrakostnad. Man kan också välja att skänka en extra gåva. Alla som deltar belönas med en medalj i form av ett Fuck Cancer-armband och ett digitalt diplom.

Glöm inte friskvårdsbidraget

Vi hoppas få se många anmälda löpare till Ung Cancer-milen i april. Glöm inte att du från förra året dessutom får använda ditt friskvårdsbidrag till lopp. Så samla dina vänner, kollegor och familj och spring för Ung Cancer tillsammans. Du gör skillnad, här och nu!

Klicka här för att anmäla dig!


Liknande inlägg

Ung Cancer-milen blev succé

Under 2-11/april pågick Ung Cancer-milen runt om i Sverige. Vårt alldeles egna lopp där försäljningen av löparplatser gick till vår...

Läs mer
Jag vill bidra

Ung Cancer tar grepp om bollarna i ny kampanj på Sveriges golfbanor

När årets golfsäsong startar kommer många av landets spelare mötas av ett budskap om att hålla koll på bollarna, fast...

Läs mer
Kampanj

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2021

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2021Tid: Onsdagen den 5 maj kl 17:00-18:00Plats: Digitalt via Zoom Vad är ett...

Läs mer
Ung Cancer

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer