stöd oss

Skrivet: 28 februari, 2021

Spring för Ung Cancer i vårt första digitala lopp

Efter satsningar i form av Göteborgsvarvet och #jagspringerförungcancer kombineras nu fysisk aktivitet med givande i vårt första egna lopp : Ung Cancer-milen.

Ung Cancer-milen är sätt för hela Sverige att röra på sig och samtidigt göra skillnad för unga vuxna cancerdrabbade och närstående. Vare sig du väljer att springa eller gå bidrar du till att Ung Cancer kan fortsätta ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd till unga vuxna och minska ensamheten genom att skapa mötesplatser och sammanföra samtalsvänner. Loppet startar 2/4 och pågår fram till 11/4. Det innebär att du själv kan bestämma när och var du springer loppet.

Virtuella lopp ger flera fördelar

Loppet görs tillsammans med RaceOne som bland annat står bakom Göteborgsvarvets virtuella satsning. Genom sin app möjliggör RaceOne att man kan genomföra ett lopp på distans, en fördel i och med rådande läge. Ett virtuellt lopp öppnar också upp för helt nya möjligheter, eftersom man inte längre begränsas av tidpunkt och eventuellt geografiskt avstånd. Du kan tävla mot din kompis som bor i andra änden av landet och tidsintervallet för loppet ger dig dessutom möjlighet att genomföra loppet den dag och tid som är bäst för dig själv.

“Det känns bra att tillsammans med Ung Cancer kunna arrangera lopp som går till bra ändamål. Just det här är vad som får mig och Race One att jobba hårdare för att varje dag kunna hjälpa till att bidra till något större.” säger Tomas André, tf VD Race One.

Anmälan 

Anmälan öppnar 28/2 och är öppen till 11/4. Grundavgiften för att springa är 250 kronor. Det finns dessutom möjlighet att vid anmälan köpa till en specialdesignad löpartröja framtagen tillsammans med ICANIWILL för en extrakostnad. Man kan också välja att skänka en extra gåva. Alla som deltar belönas med en medalj i form av ett Fuck Cancer-armband och ett digitalt diplom.

Glöm inte friskvårdsbidraget

Vi hoppas få se många anmälda löpare till Ung Cancer-milen i april. Glöm inte att du från förra året dessutom får använda ditt friskvårdsbidrag till lopp. Så samla dina vänner, kollegor och familj och spring för Ung Cancer tillsammans. Du gör skillnad, här och nu!

Klicka här för att anmäla dig!

Stöd vårt arbete!

Vi stöttar unga vuxna cancerberörda genom att minska ensamhet och erbjuda rehabiliterande och ekonomiskt stöd.

Bidra här!

Liknande inlägg

Ung Cancer satsar på påverkansarbete i höst

Sommaren går mot sitt slut, och Ung Cancer laddar inför en höst med stort fokus på påverkansarbete. Therese Leijon, generalsekreterare...

Läs mer
Påverkansarbete

Lina deltog i Träning på dina villkor 2023 – ”Helt magiskt”

“Det har startat en process till ett hälsosammare liv och visat att jag visst kan träna” I våras var det...

Läs mer
Få stöd

“Mitt liv hade kunnat se annorlunda ut om vården gjort som de skulle från början”

Att cancern upptäcks i tid kan vara avgörande för att överleva. Trots det vittnar flera av våra cancerdrabbade medlemmar om...

Läs mer
Påverkansarbete

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva