stöd oss

Skrivet: 16 september, 2016

Se filmen från vår stora festival

Under en helg bjöds alla medlemmar i Ung Cancer in för en möjlighet att umgås, dela erfarenheter och delta i föreläsningar och workshops. Nästan 400 unga vuxna cancerdrabbade och närstående från hela landet deltog. För många av dem var festivalen deras första kontakt med andra unga vuxna i liknande situation som de själva.
Syftet med festivalen var att skapa en plats där unga vuxna cancerberördas behov stod i fokus och där medlemmarna efteråt kunde återvända hem fulla av ny motivation och energi och med flera nya vänner. Här kan du se en film från festivalen.
Tack till alla er som stöttar vår verksamhet och gör det möjligt för oss att skapa dessa mötesplatser. Gå gärna in på Stöd oss för att läsa mer om hur du kan vara med och göra skillnad för unga vuxna som lever med eller nära cancer.

Vill du få stöd?

Vi finns till för unga vuxna som själva drabbats eller lever nära någon som drabbats av cancer.

Läs mer här om hur du kan få stöd!

Liknande inlägg

Så blev Ung Cancers vårträff!

Efter två år av att inte kunna träffas fick Ung Cancer äntligen chans att bjuda in till att träffas igen!...

Läs mer
Ung vuxen

Träning på dina villkor är tillbaka för tredje året!

Tillsammans med Athlética är Träning på dina villkor tillbaka för tredje året i rad! Ett digitalt tränings- och hälsoprogram som...

Läs mer
Ung vuxen

Träning på dina villkor är tillbaka!

Under hösten 2020 genomförde Ung Cancer tillsammans med Athlética första omgången av Träning på dina villkor. Nu är det dags...

Läs mer
Ung vuxen

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva