Vill du bli ansvarig för våra medlemsträffar?

13 december 2017

Nu söker vi fler medlemmar som vill engagera sig och bli ansvarig för våra medlemsträffar. Sista ansökningsdag är 1 januari.

Ingen ska behöva kämpa ensam. Därför skapar Ung Cancer både digitala och fysiska mötesplatser för att unga vuxna som lever med eller nära cancer ska få möjlighet att träffa andra i liknande situation som de själva. En sådan mötesplats är våra medlemsträffar.

Medlemsträffarna är ett tillfälle för medlemmarna att umgås, dela erfarenheter och känna gemenskap. Träffarna arrangeras regelbundet över hela landet och i varje stad hålls träffar minst en gång i månaden. Vanligtvis sker träffarna över en fika, spelkväll, pärla armband, träning eller någon annan aktivitet.

Alla som är eller blir medlemmar i Ung Cancer är varmt välkomna till våra medlemsträffar, som alltid är gratis att vara med på. Det är medlemmar som planerar och håller i träffarna – och nu behöver vi bli fler!

Rollen som medlemsträffsansvarig innebär att du ansvarar för att planera, genomföra och rapportera medlemsträffarna till Ung Cancers kontor. På medlemsträffarna ansvarar du för att välkomna nya medlemmar, informera om Ung Cancers verksamhet och finnas där medlemmarna som deltar. Det är du som planerar och bokar terminens träffar utifrån en fastslagen budget.

Innan du blir medlemsträffsansvarig så får du delta i en utbildningshelg den 10-11 februari 2018 i Stockholm. Under helgen får du lära känna de andra drygt 35 medlemsträffsansvariga och får en genomgång av Ung Cancers verksamhet, information om rollen som ansvarig och mycket annat. Du får dessutom chansen att påverka Ung Cancers verksamhet. Självklart står Ung Cancer för alla kostnader kring utbildningen.

Avtalet som ansvarig för medlemsträffarna sträcker sig fram till september 2018.

Om du är intresserad av att bli ansvarig så mailar du följande information till ante@ungcancer.se senast den 1 januari:

1.    Ditt namn
2.    Din ålder
3.    Vilken stad du bor i
4.    Om du är närstående- eller drabbadmedlem
5.    Din relation till cancer
6.    Varför du vill bli medlemsträffsansvarig

 

Läs mer om medlemsträffarna här
Bli medlem här

/ Ante Nordqvist, medlemsansvarig

Kommentera