Ung Cancer tog emot check från Göteborgsvarvet

18 maj 2018

På lördag är det dags för Göteborgsvarvet. Igår fick vi tillsammans med de andra välgörenhetsorganisationerna som deltar ta emot en check på totalt 1,2 miljoner kronor!

Foto: Nicholas Almanakis

I Göteborgsvarvet är det en tradition att låta löpare springa för välgörenhet. I år kan löparna välja att springa till förmån för Ung Cancer, Stadsmissionen eller Ågrenska. Startavgiften blir då den dubbla, pengar som då går direkt till organisationen man väljer att springa för.

Igår fick vi, tillsammans med de andra organisationerna, ta emot en check på totalt 1,2 miljoner kronor. Helt fantastiskt!

– Samarbetet med Göteborgsvarvet betyder otroligt mycket för oss. Detta innebär att vi kan fortsätta stötta unga vuxna cancerberörda och erbjuda rehabilitering, ekonomiskt stöd och gemenskap i en situation då det annars är väldigt lätt att hamna utanför och känna sig ensam, säger Emma Tonnes, Generalsekreterare för Ung Cancer.

Löpare som springer för välgörenhet kommer att göra det i speciella, lättidentifierade tröjor och brukar få stor uppskattning av publiken runt banan.

Är du sugen på att springa till förmån för oss? Än är det inte försent! Klicka här.

Du kan också stötta de som ska springa genom #Uppvarvningen.

 

Kommentera