Ung Cancer åker på turné – välkommen till Fuck Cancer Days!

19 december 2018

Personer sitter och umgås.

Tusentals människor har hjälpt Ung Cancer att pärla våra armband under flera år. Tack vare alla frivilliga hjältars engagemang har vi kunnat finnas där för unga vuxna cancerberörda och hjälpt dem varje steg på vägen. Nu är det dags att skapa en ny mötesplats!

Pärldagarna utvecklas och de nya mötesplatserna får namnet Fuck Cancer Days – en plats där vi kan samlas och tillsammans kan göra skillnad för unga vuxna cancerberörda. Fuck Cancer Days kommer bland annat bjuda in till föreläsning av våra medlemmar, externa föreläsare, en chans att umgås tillsammans, att ställa frågor men också möjligheten att pärla kommer finnas kvar.

Nu är det dessutom dags att besöka fler städer. Utöver våra stopp i Göteborg, Stockholm, Malmö och Umeå finns det nu även chans att vi kommer till er stad! Men vi behöver er hjälp,

Vill ni att vi kommer till er stad? Vet du en plats som hade passat perfekt för oss att samlas tillsammans på? Hör av er till oss om ni har en plats ni tror skulle passa och berätta varför vi ska komma till just er. Vid frågor, maila vår projektledare på stefania@ungcancer.se 

En bra mötesplats måste inkludera:

  • En tillgänglighetsanpassad lokal som tar in 250 personer (med stolar och bord för ca 100 sittande)
  • Ett fungerande PA-system med tillhörande mikrofon för våra föreläsare
  • Möjlighet till sponsrad catering/fika
  • En motivering till varför vi ska komma till er stad

Klicka här för att komma till ansökan. 

Sista ansökningsdag är 31 januari 2019.

Ansökan om att vara med som volontär på Fuck Cancer Days kommer dyka upp i början av 2019 – glöm inte att hålla utkik efter den! 

Kommentera