Tusen tack för allt ert engagemang!

1 november 2016

Oktober är över och därmed sätter vi punkt för våra rosa Fuck Cancer-armband. Här kan ni läsa vår generalsekreterares egna ord om hur mycket allt engagemang under månaden har betytt.

Kollage av bilder på rosa Fuck Cancer-armband från sociala medier.

”Det har på många sätt varit en fantastisk månad som vi nu lägger bakom oss. Vi på Ung Cancer vill därför passa på att tacka alla er som på olika sätt har varit inblandande. Vi vill tacka DHL och Adecco för att ni har suttit dag ut och dag in och pärlat mängder av armband. Nelly för att ni har sålt våra armband som en exklusiv partner, men också stolt visat upp armbanden i social media och sin hemsida genom hela månaden. Framförallt vill vi emellertid tacka alla er som har pärlat, pärlat och åter pärlat på våra pärldagar och alla er som har köpt dessa armband. Ni har stöttat oss på ett så fint vis att vi blir helt tårögda. Nu kan Ung Cancer skapa verksamhet som betyder så mycket för unga vuxna som lever med eller nära cancer. Vi kommer att kunna skapa mötesplatser, dela ut stipendium, informera och rehabilitera. Slutligen vill vi tacka alla er som har delat och delar med er av erfarenheter, tankar och känslor – era ord är så viktiga för så många. Från botten av våra hjärtan. Tack.” – Camilla Tuneberg, generalsekreterare Ung Cancer

Porträttbild på Ung Cancers generalsekreterare Camilla som står framför en dörr.
Camilla Tuneberg, generalsekreterare i Ung Cancer.

Psst. Även om armbanden nu har försvunnit från vår webshop, så finns det flera andra produkter kvar. Kika in på ungcancer.se/shop.

Kommentera