Tack för det här året – och gott nytt år!

31 december 2016

2016 lider mot sitt slut och när vi nu försöker sammanfatta året vet vi nästan inte var vi ska börja.

Kollage över händelser från året.

2016 var året då vi anordnade en av världens största mötesplatser för unga vuxna som lever med eller nära cancer – Ung Cancer Festival. Vi hade rehabiliteringsläger, bjöd in till sommaraktivitet och startade medlemsträffar i flera nya städer. Vi bytte hemsida, utseende, skapade ett helt nytt digitalt samtalsforum i UC Snacka och fick en ny generalsekreterare. Vi har pratat sex, normer och cancer i UC Forum och mötts av total pärlbonanza när vi lanserade rosa Fuck Cancer-armband. Därtill har nästan 1000 personer sprungit Göteborgsvarvet till förmån för oss, vi har besökt en massa event, föreläst för vårdpersonal och delat ut över 5 miljoner kronor i olika stipendier.

Men 2016 var också året då vi förlorade många som står oss nära. Medlemmar och närstående som vi för alltid bär med oss.

Ung Cancer vore ingenting utan alla medlemmar. Som håller om och håller i. Som skänker stöd, tröst och gemenskap.

Vi vore heller ingenting utan alla som på olika sätt stöttar oss. Alla som handlar i vår webshop, besöker våra pärldagar, sprider ordet om att vi finns och engagerar sig på olika sätt.

Tack alla för att ni gör Ung Cancer till vad det är och för att ni gör det möjligt för oss att fortsätta stötta unga vuxna som lever med eller nära cancer.

Stort tack för det här året och GOTT NYTT ÅR på er!!

Kommentera