stöd oss

Skrivet: 14 november, 2017

Tack för årets festival!

”Under Ung Cancer Festival har jag fått chansen att återförenas med de människor runt om i Sverige som jag lärt känna genom organisationens olika medlemsträffar. Vi har skrattat ihop, gråtit ihop, delat våra erfarenheter och skapat minnen för livet. Vi är unga vuxna och vi vet redan hur avgrundslös sorg känns. Festivalen har fungerat som ett avbrott från vardagen där vi kan njuta, umgås och försöka koppla bort verkligheten för en helg. Just då finns inga läkare i vita rockar, sterila sjukhusväggar, väntrum och jobbiga besked som är vardagen för många av oss utan enbart glädje, kärlek och gemenskap.
Inom Ung Cancer är alla välkomna och accepterade precis som de är. Det är kravlöst men med oändligt mycket kärlek. Här är jag inte ensam eller rädd för alla kämpar tillsammans med mig. Det behöver inte förklaras eller ställas frågor för alla vet. Alla förstår. Innan jag fann denna gemenskap var jag trasig men Ung Cancer hjälper till med att göra mig hel igen. Bit för bit.
När du stödjer Ung Cancer genom att exempelvis medverka på pärldagar, köpa armband eller göra en donation bidrar ni till att vi får ett välbehövligt avbrott från vardagen och hjälp med att bearbeta det vi tvingats gå igenom. Utan er vore inget av detta möjligt.
Tack.”
/Mimmi

TACK TILL
Sponsorer:
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
SVB Försäjlning 
Bergstrands Kafferosteri
Locaprint
DHL
Olsson & Co
Addmobile
Malmö Mäss Service
Exakta XL
MediaTec

Underhållare:
Alexander Asp
Land of Trees
Carolina Ravn
Levelz Crew
Ivory Dogs
Ung Cancer vill också rikta ett stort tack till alla er övriga sponsorer, föreläsare, utställare och volontärer som alla gjorde helgen till ett magiskt arrangemang. Vi är otroligt tacksamma för er hjälp. Tack, tack och åter igen tack till er alla!
Här är alla som hjälpte till att göra helgen möjlig. 
 


Liknande inlägg

Ung Cancer lanserar kraftfull kampanj med fokus på unga cancerdrabbade vuxna

Minns du din första kyss, din första lägenhet eller din första kärlek? 840 unga vuxna får varje år uppleva en...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer lanserar rapport om de unga bakom cancern

“Kände mig ensam i situationen jag befann mig i. När jag fick min behandling så var jag instängd på sjukhuset...

Läs mer
Påverkansarbete

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024Tid: Onsdagen den 15 maj kl 18:00-19:00Plats: The Park, Magnus Ladulåsgata 1 i...

Läs mer
Ung Cancer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva