Tack för året som gått!

21 december 2017

Nu knyter vi ihop säcken för 2017 och blickar tillbaka på ett fantastiskt år med många skratt, tårar och fina stunder.

 

2017 har varit helt otroligt. Tillsammans med våra fantastiska medlemmar har vi kunnat åstadkomma stordåd. Vi har prisats för vårt arbete med Kolla Bollarna, diskutera vård på lika villkor och myntat begreppet cancerbaksmällan. Vi har arrangerat cirka 300 medlemsträffar, sommaraktivitet, rehabiliteringsläger och vår alldeles egna festival.

Vi har lanserat ett nytt armband och vi har slagit pärlrekord. Över 600 personer har sprungit Göteborgsvarvet till förmån för oss, vi har besökt en massa event, föreläst för vårdpersonal och mycket mycket mer.

Tillsammans med våra medlemmar, alla som stöttar oss och finns där för oss har vi skrattat och vi har gråtit. Vi har fått många fina minnen och som vi bär med oss för alltid.

Vi minns också alla de fantastiska människor som lämnat oss under året. Personer som vi alltid kommer minnas med värme och bära med oss i våra hjärtan.

Vi skickar också ett tack till alla som stöttar oss. Alla som handlar i vår webshop, besöker våra pärldagar, sprider ordet om att vi finns och engagerar sig på olika sätt.

Tills vi hörs igen vill vi önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år. Stort tack för det här året!

Mellan den 22 december – 1 januari har kansliet i Göteborg samt våra telefoner stängt för julledighet. 

Medlemsfrågor hänvisas till medlem@ungcancer.se.

Pressfrågor hänvisas till press@ungcancer.se eller 076 – 308 58 76.

/ /Ung Cancers personal och styrelse

Kommentera