Spring för Ung Cancer i Göteborgsvarvet

30 oktober 2018

Har du funderat på att börja löpträna, eller gör du det kanske redan? Har du funderat på hur det är att springa en halvmara men har kanske inte riktigt hittat det där lilla extra som får dig att trycka på knappen till anmälan? Då vill vi erbjuda dig en liten morot som kanske ger den där extra tändningen. Spring GöteborgsVarvet 2019 till förmån för Ung Cancer, så finns du där för oss och hjälper oss hjälpa fler.

Ung Cancer har sedan 2016 varit med som en av GöteborgsVarvets utvalda välgörenhetsorganisationer, vilket innebär att man som löpare kan välja att anmäla sig till förmån för Ung Cancer i ett av världens största halvmarathon. Det innebär att en del av anmälningsavgiften går direkt till Ung Cancers verksamhet, så att vi kan fortsätta skänka stöd tröst och gemenskap i en tid när det är som svårast.

I startavgiften ingår att man får starta i en tidigare startgrupp tillsammans med alla andra som springer för välgörenhet och alla som springer för Ung Cancer får dessutom några hemliga Ung Cancer-produkter som visar på att du gör skillnad tillsammans med oss.

Vill du vara med och finnas där för oss och springa, gå eller bara vara med i GöteborgsVarvet med lite extra gott samvete i benen? Häng med, så gör vi det tillsammans. För vi faller tillsammans och lyfter tillsammans. Ingen ska behöva kämpa ensam.

Tryck här för att komma vidare till anmälningssidan

Starta en insamling till förmån för Ung Cancer inför Göteborgsvarvet

Kommentarer

 1. Lennarth Larsson

  Kan jag som är 65+ delta och stötta Ung Cancer genom en högre anmälningsavgift och hur isåfall hur anmäler jag mig för att komma i sämst led 12 i GB-varvet?

  • fredrik
   fredrik

   Hej Lennarth! Självklart kan du vara med och stötta oss, det skulle bara göra oss superglada! Du går in och anmäler dig precis som vanligt och väljer Ung cancer som organisation att springa för. Då startar du också i Led 12 precis som alla andra som springer för oss, eller tidigare om du har en bättre placering sedan innan.

 2. Theres

  Hej
  Jag har redan anmält mig till varvet.
  Men vill gärna springa och sponsra er.

  Kan jag ändra det på något sätt?

Kommentera