Säg hej till vårt nya Fuck Cancer-armband!

10 maj 2017

Här har ni det: Vårt sprillans nya Fuck Cancer-armband! Armbandet släpps den 20 maj och består av pärlor i svart och silver.

Två händer håller i varandra, båda handlederna är prydda med ett silversvart Fuck Cancer-armband.

Armbandet släpps den 20 maj och gör precis lika mycket skillnad som våra andra Fuck Cancer-armband. Pengarna vi får in går nämligen till att på bästa sätt ge stöd åt unga vuxna som lever med eller nära cancer, till exempel genom att dela ut stipendier, stötta i rehabilitering, och anordna en mängd minnesvärda aktiviteter och event.

Det silversvarta armbandet kommer säljas på ungcancer.se/shop och på våra pärldagar från och med 20 maj. Priset är 100 kronor.

Klicka här för att komma direkt till vår webshop.

 

Kommentarer

 1. Petra

  Hejsan! Har ni helt slut på blåa Fuck cancer armbanden? Min väns pappa dog i cancer och skulle vilja ge hon ett som en symbol för hennes pappa. Mvh Petra

 2. Tommy Marklund

  Hejsan undrar om man kan köpa ett armband med större storlek (20 cm) mvh Tommy

  • Henrik Kjellberg
   Henrik Kjellberg

   Hej Tommy! På vår webshop, https://shop.ungcancer.se/bracelets, kan du köpa så kallade pärlkit där du själv pärlar ditt armband. I kitet finns pärlor, bokstäver och tråd så du själv kan anpassa storleken så det passar dig. Det är inte svårt att pärla och kostnaden är densamma som för vanliga band. Hoppas det kan hjälpa.

 3. CaRina Ernstson

  Har sett på marknader att det säljs fick cancer armband i vitt utan påsar. är det ni dom står för dom också? Eller är det fejk?

  • CaRina Ernstson

   Jag menar naturligtvis fuck cancer

  • fredrik
   fredrik

   Hej!

   Ibland säljer vi/andra armband utan påse för att många vill ha på sig dom direkt. Dock ska ska det alltid finnas en skylt eller liknande ifrån oss.

   /Fredrik

Kommentera