Säg Fuck Cancer med exklusivt rosa armband!

26 september 2016

Nu är det äntligen här - vårt allra första rosa Fuck Cancer-armband! Med start i dag säljs armbanden här i vår webshop och på nelly.com!

En person med rosa Fuck Cancer-armband står med armarna i kors.

Med armbandet vill vi sätta fokus på alla de unga vuxna som på olika sätt drabbas av bröstcancer.

– Det har länge funnits en stor efterfrågan på dessa armband. I oktober är det folkliga engagemanget väldigt stort och om vi kan bidra till att ytterligare belysa bröstcancerfrågan så gör vi det med stolthet, säger Ung Cancers generalsekreterare Camilla Tuneberg.

Oktober är månaden då hela världen färgas rosa. Även Ung Cancer väljer att måla med den rosa penseln och lanserar nu ett nytt exklusivt rosa Fuck Cancer-armband. Alla intäkter från armbandsförsäljningen går till vår verksamhet med att informera och debattera, skapa mötesplatser och ge personligt stöd åt unga vuxna som lever med eller nära cancer.

En av dem som vet hur det är att vara ung vuxen och få diagnosen bröstcancer är Rebecca Allen, 29. Hon fick sitt cancerbesked för mindre än ett år sedan, opererade bort bröstet och är fortfarande under behandling.

– Cancern har påverkat mitt liv på många olika sätt och fortsätter att göra det hela tiden. Jag hoppas att de rosa Fuck Cancer-armbanden och försäljningen av dessa gör att Ung Cancers arbete uppmärksammas mer så att fler vill vara med och stötta. Det är en väldigt viktig organisation för alla unga oavsett vilken typ av cancer vi drabbas av.

De rosa Fuck Cancer-armbanden säljs 26 september till 31 oktober i Ung Cancers webshop ungcancer.se/shop och hos nelly.com, som därmed är exklusiva återförsäljare av armbandet.

– När samarbetet med Ung Cancer kom på tal var det en självklarhet för oss på Nelly att vilja vara delaktiga på något sätt och vi är nu mycket stolta över att vi har fått förtroendet från organisationen att vara delaktiga i deras arbete. Genom att sälja armbandet på vår hemsida, som har över 10 miljoner besökare under oktober, hoppas vi kunna vara med och skapa uppmärksamhet kring, och bidra med pengar till, det viktiga arbete som Ung Cancer gör, säger Richard Woodbridge, marknadschef på Nelly.com.

Klicka här för att läsa hela vårt pressmeddelande.

Kommentarer

 1. Lisbeth hoverud

  Beställde 2 st armband för ett tag sedan,de har dock ej kommit!
  Fakturan kom tidigt,men har blivit ” bortryckt” av misstag.
  Så min önskan är ny faktura och min beställning.
  Mvh Lisbeth

  • Ingrid Lord

   Hej Lisbeth!
   Har detta löst sig? Om inte får du jättegärna ringa 031-7577111 eller maila admin@ungcancer.se med dina beställningsuppgifter, så löser vi det direkt!
   Mvh Ingrid Lord, Ung Cancer

Kommentera