Säg Fuck Cancer med exklusivt rosa armband!

26 september 2016

Nu är det äntligen här - vårt allra första rosa Fuck Cancer-armband! Med start i dag säljs armbanden här i vår webshop och på nelly.com!

En person med rosa Fuck Cancer-armband står med armarna i kors.

Med armbandet vill vi sätta fokus på alla de unga vuxna som på olika sätt drabbas av bröstcancer.

– Det har länge funnits en stor efterfrågan på dessa armband. I oktober är det folkliga engagemanget väldigt stort och om vi kan bidra till att ytterligare belysa bröstcancerfrågan så gör vi det med stolthet, säger Ung Cancers generalsekreterare Camilla Tuneberg.

Oktober är månaden då hela världen färgas rosa. Även Ung Cancer väljer att måla med den rosa penseln och lanserar nu ett nytt exklusivt rosa Fuck Cancer-armband. Alla intäkter från armbandsförsäljningen går till vår verksamhet med att informera och debattera, skapa mötesplatser och ge personligt stöd åt unga vuxna som lever med eller nära cancer.

En av dem som vet hur det är att vara ung vuxen och få diagnosen bröstcancer är Rebecca Allen, 29. Hon fick sitt cancerbesked för mindre än ett år sedan, opererade bort bröstet och är fortfarande under behandling.

– Cancern har påverkat mitt liv på många olika sätt och fortsätter att göra det hela tiden. Jag hoppas att de rosa Fuck Cancer-armbanden och försäljningen av dessa gör att Ung Cancers arbete uppmärksammas mer så att fler vill vara med och stötta. Det är en väldigt viktig organisation för alla unga oavsett vilken typ av cancer vi drabbas av.

De rosa Fuck Cancer-armbanden säljs 26 september till 31 oktober i Ung Cancers webshop ungcancer.se/shop och hos nelly.com, som därmed är exklusiva återförsäljare av armbandet.

– När samarbetet med Ung Cancer kom på tal var det en självklarhet för oss på Nelly att vilja vara delaktiga på något sätt och vi är nu mycket stolta över att vi har fått förtroendet från organisationen att vara delaktiga i deras arbete. Genom att sälja armbandet på vår hemsida, som har över 10 miljoner besökare under oktober, hoppas vi kunna vara med och skapa uppmärksamhet kring, och bidra med pengar till, det viktiga arbete som Ung Cancer gör, säger Richard Woodbridge, marknadschef på Nelly.com.

Klicka här för att läsa hela vårt pressmeddelande.

Kommentarer

 1. Lisbeth hoverud

  Beställde 2 st armband för ett tag sedan,de har dock ej kommit!
  Fakturan kom tidigt,men har blivit ” bortryckt” av misstag.
  Så min önskan är ny faktura och min beställning.
  Mvh Lisbeth

  • Ingrid Lord

   Hej Lisbeth!
   Har detta löst sig? Om inte får du jättegärna ringa 031-7577111 eller maila admin@ungcancer.se med dina beställningsuppgifter, så löser vi det direkt!
   Mvh Ingrid Lord, Ung Cancer

 2. Johanna

  Finns det inga rosa över som man kan köpa?

  Med vänlig hälsning, Johanna

  • Ingrid Lord

   Hej!
   Stort tack för att du vill köpa och därmed stötta Ung Cancer! Tyvärr finns inte armbanden kvar att köpa. Däremot har vi andra Fuck Cancer-armband som säljs på ungcancer.se/shop, men inte just de rosa.
   Hoppas du hittar något du gillar!
   Ha en fin dag,
   Vänliga hälsningar Ingrid, Ung Cancer

 3. Nathalie

  Skulle vilja ha ett rosa armband, hur får man tag i ett sånt? 🙂

  • Ingrid Lord

   Hej!
   Stort tack för att du vill stötta oss genom att köpa ett rosa armband, det betyder verkligen mycket. De rosa armbanden var en exklusiv produkt som bara såldes under oktober månad. Därför säljs de tyvärr inte längre. Men på ungcancer.se/shop har vi andra Fuck Cancer-armband och andra produkter som säljs precis som vanligt!
   Ha en fin dag!
   Varma hälsningar,
   Ingrid, Ung Cancer

 4. Anette

  Jag skulle gärna vilja köpa 2 armband för att ge bort i julklapp. Om jag beställer i morgon onsdag 14 december kommer jag att kunna få dessa innan jul?
  Mvh Anette

  • Ingrid Lord

   Hej Anette!
   Vad fint av dig att du vill stötta oss och ge bort armband i julklapp, det betyder väldigt mycket! Är det de rosa Fuck Cancer-armbanden du vill köpa? De såldes tyvärr bara fram till den 31 oktober, så de finns inte kvar i vårt sortiment. Däremot har vi fler andra Fuck Cancer-armband och andra produkter, du hittar dem på ungcancer.se/shop (eller genom att klicka direkt på shop längst upp på hemsidan). Sista beställningsdag för leverans före jul är den 15 december. Hoppas att du hittar något du gillar och får en riktigt fin jul!
   Mvh Ingrid Lord

 5. Matilda

  Hej jag skulle jätte gärna vilja köpa ett rosa armband men jag hörde att dem bara såldes i oktober, kommer de att säljas igen eller är dem slut ” för gott ” ? Mvh : Matilda

  • Ingrid Lord

   Hej Matilda!
   Stort tack för att du vill köpa ett armband och stötta vår verksamhet, det betyder så mycket!
   Precis som du säger såldes det rosa Fuck Cancer-armbandet bara i oktober månad. Det är däremot ingen omöjlighet att de kommer tillbaka igen även i år, så håll utkik! 🙂
   Till dess kan vi tipsa om våra andra Fuck Cancer-produkter som du hittar på ungcancer.se/shop. Hoppas du hittar något du gillar där!
   Ha en riktigt fin dag!
   Varma hälsningar,
   Ingrid, Ung Cancer

 6. Lisette

  Hej!
  Vid köp av armband, finns det möjlighet att få en annan storlek på armbandet? I så fall 20 cm.

  Tacksam för svar!

  • Ingrid Lord

   Hej Lisette,
   Vad fint att du är intresserad av våra armband! Just det rosa Fuck Cancer-armbandet såldes under en begränsad period i höstas och säljs alltså inte längre. Däremot har vi både vita och svarta Fuck Cancer-armband som säljs på ungcancer.se/shop. Den 20:e maj kommer vi också att släppa ett helt nytt armband, så håll gärna utkik då! 🙂
   När det gäller storlekarna på armbanden så pärlas alla armband med lika många pärlor. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot beställningar på andra mått än det som är standard, vilket är ca 17-18 cm. Däremot anordnar vi pärldagar varje månad i flera städer runt om i landet. Om man har möjlighet att besöka en pärldag så kan man där pärla ett armband till sig själv helt utifrån de mått som passar bäst. Du hittar mer information om var och när vi pärlar på ungcancer.se/parldagar.
   Hoppas att något av detta funkar för dig!
   Ha en fin vecka!
   Mvh Ingrid Lord, Ung Cancer

 7. Briseida Brana

  Hej!
  Den 26/5 beställde jag två armband men har inte fått dom än. Undrar hur långa leverans tiderna är?
  Mvh
  Briseida

  • Ingrid Lord

   Hej!
   Stort tack för att du är med och stöttar, det betyder verkligen mycket!
   Vi har en leveranstid på upp till 10 helgfria vardagar för beställningar inom Sverige. Ofta går det snabbare än så, men den sista tiden har det varit stort tryck på vår webshop (vilket såklart är jättekul!), vilket gör att det tar lite tid.
   Om du vill veta mer om din beställning är du varmt välkommen att maila admin@ungcancer.se eller ringa 031-75 77 111, så hjälper vi dig vidare!
   Ha en fin dag!
   Mvh Ingrid, Ung Cancer

Kommentera