Rosa Fuck Cancer-armband – passa på innan de försvinner från shopen!

12 oktober 2016

Ni har väl inte missat att vi just nu säljer ett exklusivt rosa Fuck Cancer-armband? Armbandet säljs bara oktober ut och kostar 100 kronor.

En person har på sig ett rosa Fuck Cancer-armband

Alla intäkter går direkt till vår verksamhet där de omvandlas till ekonomiskt stöd, rehabiliteringsinsatser och andra aktiviteter för unga vuxna som lever med eller nära cancer.

Armbanden finns i begränsad upplaga, så passa på innan de tar slut. Du hittar dem i vår webshop ungcancer.se/shop och hos nelly.com.

Svartvit bild på Elin som har ett Fuck Cancer-armband runt handleden.

”Jag fick bröstcancer när jag var 21 år. Tack vare att tumören upptäcktes tidigt gick den att operera bort och hade inte hunnit sprida sig till lymfkörtlarna. Genom Ung Cancer har jag lärt känna nya fantastiska människor. Tack vare ett stipendium från organisationen kunde jag betala mitt månadskort på bussen för att åka till sjukhuset och få behandling, utan att slita på min redan tajta studentbudget!”
– Elin, drabbadmedlem i Ung Cancer

Kommentarer

 1. Johanna

  Skulle gärna vilja köpa det rosa fuck cancer armbandet, finns det möjligen chans att det går? Vänligen, johanna

  • Ingrid Lord

   Hej,
   Armbanden såldes bara fram till 31 oktober, så de finns tyvärr inte kvar. På ungcancer.se/shop finns flera andra armband och andra Fuck Cancer-produkter, men just de rosa går tyvärr inte att köpa. Jag hoppas att du hittar någon annan produkt du gillar. Oavsett, stort tack för din vilja att stötta!
   Ha en fin dag!
   Mvh Ingrid, Ung Cancer

 2. Alva forslund

  Kommer det rosa armbandet tillbaka? Isåfall när?
  Mvh Alva

Kommentera