stöd oss

Skrivet: 3 april, 2018

Ny film hyllar vår resa


Vår organisation föddes ur ungdomlig ensamhet och frustration. Efter att ha mognat i åtta år rymmer vi idag fler känslor. Som gemenskap, värme och tröst. Med hjälp av en ny film och vårt nya kommunikationskonceptet ”Vi finns” vill vi visa medlemmar, cancerberörda och samhället i stort att vi finns här och att det finns stöd att få.
Filmen som nu släpps bygger på autentiskt material från Ung Cancers medlemmar och visar den resa som ett cancerbesked innebär, både för drabbade och närstående.
– Det här nya konceptet är en hyllning till den utveckling som Ung Cancer har gjort. Det visar att vi finns för varandra och att vi tillsammans är mindre ensamma. Men arbetet är långt ifrån klart. Vi vill att fler tar del av Ung Cancers fina verksamhet och som organisation ta kliv framåt.  Vi vill vidare, uppåt och framåt, säger Emma Tonnes, generalsekreterare i Ung Cancer.
Konceptet och filmen är skapad tillsammans med våra medlemmar. Med hjälp av deras röster, åsikter, egna filmer och sociala medier delar vi deras berättelser och alla de känslor som det innebär att drabbas av cancer när livet precis ska börja. Om rädsla, förvirring och sorg. Om att sätta livet på paus. Men också om det hopp, den kärlek och den kraft man finner i mötet med andra. Och behovet av att finnas där för varandra.
Hoppas ni vill följa med på vår nya resa. ❤️
Läs mer om Vi finns

Vill du få stöd?

Vi finns till för unga vuxna som själva drabbats eller lever nära någon som drabbats av cancer.

Få stöd

Liknande inlägg

Ung Cancer lanserar kraftfull kampanj med fokus på unga cancerdrabbade vuxna

Minns du din första kyss, din första lägenhet eller din första kärlek? 840 unga vuxna får varje år uppleva en...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer lanserar rapport om de unga bakom cancern

“Kände mig ensam i situationen jag befann mig i. När jag fick min behandling så var jag instängd på sjukhuset...

Läs mer
Påverkansarbete

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024Tid: Onsdagen den 15 maj kl 18:00-19:00Plats: The Park, Magnus Ladulåsgata 1 i...

Läs mer
Ung Cancer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva