Nu kan du intresseanmäla dig till årets sommaraktivitet!

24 april 2017

Cancer tar aldrig semester. Men vi vill ge unga vuxna cancerberörda en möjlighet att ta ledigt från cancern. I alla fall för en helg. Därför anordnar vi den 1-2 juli årets sommaraktivitet - och nu kan du intresseanmäla dig för att vara med!

Den 1-2 juli intar Ung Cancer återigen Nynäsgården i Nynäshamn för en helg fylld med aktiviteter! Eftersom förra årets platser tog slut på mindre än ett dygn har vi i år utökat antalet från 75 till 100. Dessutom har vi, istället för ett ”först till kvarn”-system, en intresseanmälan där medlemmar som inte deltog på förra årets läger kommer få förtur. Det är begränsat antal platser och intresseanmälan är öppen 24 april-1 maj. Alla medlemmar, både drabbade och närstående, är varmt välkomna att intresseanmäla sig för att vara med!

Om fler än 100 medlemmar anmäler sitt intresse kommer de medlemmar som inte fick en plats förra året att ges förtur. I andra hand kommer lottning ske.

Klicka här för att läsa mer om sommaraktiviteten och för att intresseanmäla dig att vara med.

Är du 16-30 år och lever med eller nära cancer? Då är du varmt välkommen att bli medlem i Ung Cancer. Klicka här för att läsa mer.

Kommentera