”Jag fick min bröstcancerdiagnos för mindre än ett år sedan.”

29 september 2016

Rebecca tar en selfie i en spegel. Ett bröst på höger sida och ärret från bortopererat bröst på vänster sida syns i spegeln.

”Jag fick min cancerdiagnos för mindre än ett år sedan. Tiden efteråt har varit tuff. Jag får fortfarande behandling och cancern har påverkat mitt liv på så många olika sätt att det är svårt att greppa. Ung Cancer har betytt väldigt mycket för mig och min man och hjälpte oss när vi behövde det som mest. Ung Cancer är en trygghet som stöttar och gör att jag känner mig mindre ensam. Att kunna diskutera allt mellan himmel och jord med andra drabbade gör dagarna hemma enklare. Ung Cancer är som en bank med massa samlad kunskap och kärlek dit man kan vända sig när man känner sig borttappad i sjukdomen.

Jag hoppas att de rosa Fuck Cancer-armbanden och försäljningen av dessa gör att Ung Cancers arbete uppmärksammas mer så att fler vill vara med och stötta. Ung Cancer är en väldigt viktig organisation för alla unga oavsett vilken typ av cancer vi drabbas av.” – Rebecca, drabbadmedlem i Ung Cancer

Här kan du köpa ett rosa Fuck Cancer-armband och stötta unga vuxna som lever med eller nära bröstcancer och andra cancerformer.

Kommentera