I dag lanserar vi vår nya hemsida!

1 september 2016

Nytt utseende, samma själ – men precis lika mycket Fuck Cancer. I dag lanserar vi äntligen vår helt nya hemsida!

Ung Cancers logga i svart mot vit bakgrund.

Med den nya hemsidan har vi fokuserat på att göra det mer lättillgängligt och lättöverskådligt. Samtidigt är hemsidan utformad för att fortsätta kunna utvecklas i takt med våra medlemmars behov. Under hösten kommer vi nämligen kunna presentera fler spännande nyheter och funktioner här för att i längden förbättra tillvaron och skapa fler kommunikationsvägar för Ung Cancers medlemmar – unga vuxna som lever eller har levt med eller nära cancer.

För många unga vuxna cancerdrabbade och närstående är Ung Cancers hemsida den första plattformen man söker sig till. Här har vi därför samlat allt ifrån information om cancer och vad man kan tänka på när man nyligen fått ett cancerbesked, till egna medlemshistorier och information om det stöd Ung Cancer erbjuder.

Som ni kanske har märkt är inte hemsidan det enda som nu förändras. I dag lanserar vi nämligen även vår nya grafisk profil, en ny design på webshopen – och en helt ny kollektion.

Detta gör vi för att skapa en tydlig bild av vilka vi är och vad vi erbjuder. Oavsett var man befinner sig eller varför man söker sig till oss, så ska man få samma bild och känsla för vilka Ung Cancer är. Det gäller både de som behöver stöd, de som söker information och de som vill engagera sig och bidra.

Hör gärna av er om ni har frågor eller synpunkter!

Och kom ihåg: Även om vi byter utseende, så är vi fortfarande Ung Cancer – fyllda av lika mycket Fuck Cancer som tidigare.

Kommentera