stöd oss

Skrivet: 19 september, 2018

Höstens alla medlemsträffar träffar är här

Att skapa mötesplatser har alltid varit en grundbult i Ung Cancers verksamhet. Att låta drabbade och närstående träffa andra med liknande erfarenheter är enormt viktigt för våra medlemmar.
Därför är våra medlemsträffar så omtyckta och nu inleder vi en ny säsong av träffar. Till och med i februari anordnas träffar för 12 drabbadgrupper och 7 närståendengrupper. Nya städer för terminen är Kalmar och Borlänge.
Det hela hade aldrig varit möjligt utan våra medlemsträffsansvariga som alla ställer upp och är ansvariga för våra träffar. Dessa eldsjälar gör ett otroligt arbete och förtjänar mycket beröm.
Läs allt om städer och datum för våra medlemsträffar här.
Om du vill hjälpa till att stötta och utveckla våra medlemsträffar kan du skänka ett bidrag till oss. Med hjälp av din gåva kan vi anordna fler och bättre träffar för våra medlemmar. Swisha ditt bidrag till 90 05 745.

Är du i behov av stöd?

Ung Cancer finns till för unga vuxna cancerdrabbade och närstående mellan 16-30 år. Vi ger våra medlemmar möjlighet att få rehabilitering, stipendier för att få ekonomin att gå ihop och få träffa andra och uppleva en gemenskap i en tid då det är lätt att känna sig ensammast i världen.

Få stöd

Liknande inlägg

Ung Cancer lanserar kraftfull kampanj med fokus på unga cancerdrabbade vuxna

Minns du din första kyss, din första lägenhet eller din första kärlek? 840 unga vuxna får varje år uppleva en...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer lanserar rapport om de unga bakom cancern

“Kände mig ensam i situationen jag befann mig i. När jag fick min behandling så var jag instängd på sjukhuset...

Läs mer
Påverkansarbete

Ansök om en plats till vårt närståendeläger

I vår anordnar Ung Cancer en långhelg för dig som närstående, tillsammans med Svenska turistföreningen – STF. Lägret hålls i...

Läs mer
Få stöd

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva