Hon designar smycken för att stötta Ung Cancer

29 maj 2017

Med jämna mellanrum hör vi om fantastiska initiativ från personer som på olika sätt vill vara med och stötta Ung Cancer och vår verksamhet. En av dem är Camilla. När vi drog igång kampanjen "Tillsammans gör vi skillnad" bestämde hon sig för att bidra med det hon är bäst på - smyckesdesign.

Bild på ett av Camillas smycken, ett armband.Eldsjälen Camilla har designat två smycken som nu säljs till förmån för oss på www.rondine.se. Så här säger hon själv:

”Ung Cancer gör ett otroligt viktigt arbete med att hjälpa unga som på olika sätt drabbas av cancer. Jag tror att det är enormt viktigt att kunna ventilera med någon som går eller har gått igenom liknande saker som en själv, så att man inte behöver känna att man går igenom det ensam. Där gör Ung Cancers arbete stor skillnad.
Mitt företag är litet, men jag hoppas att jag ändå kan sälja så mycket som möjligt. Lite är ju bättre än inget alls, och som ni säger: Tillsammans gör vi skillnad!”

Tusen tack Camilla, och tusen tack till alla er andra hjältar där ute som är med och skapar bättre förutsättningar för unga vuxna cancerberörda. Tillsammans ser vi till att ingen behöver kämpa ensam. <3

Kommentera