Fin julgåva från Husqvarna Group

15 december 2017

Vi är så tacksamma - företaget Husqvarna Group har gett oss en julgåva på 250 000 kronor.

Julen kom lite extra tidigt i år för oss på Ung Cancer. I slutet av november fick vi reda på att Husqvarna Group valt att skänka en julgåva på hela 250 000 kronor till oss.

Det var företagets anställda som själva fick rösta på vilken organisation som skulle få donationen och då röstade många på oss. Det värmer så i våra hjärtan!

Husqvarna Group i Sverige har en tradition av att ge bidrag till organisationer som gör skillnad för människor.

– I år var det väldigt jämt i röstningen och vi beslutade därför att det blir två mottagare som får 250 000 kronor var. Vi alla på Husqvarna Group i Sverige är väldigt glada över att denna gång kunna hjälpa Ung Cancer och Musikhjälpen som båda hjälper unga människor till ett bättre liv, säger Hans-Fredrik Hansson, personaldirektör Husqvarna Group Sverige.

En så fin och generös gåva betyder enormt mycket för Ung Cancers medlemmar. Med den här gåvan kan vi fortsätta skapa gemenskap, stöd och tröst för unga vuxna cancerberörda. Pengarna kan användas till någon av alla våra medlemsaktiviteter, till att betala ut stipendier eller vårt fortsatta arbetet för att förändra vården och politiken. Er gåva gör verkligen skillnad.

Vi är enormt tacksam för detta och önskar alla anställda på Husqvarna Group en riktigt god jul och gott nytt år!

/ Henrik Kjellberg, redaktör Ung Cancer

Kommentera