Ett ljus i mörkret för Ung Cancer

1 oktober 2018

I stort sett alla drabbas av cancer, direkt eller indirekt. Och när marken skakar och livet förändras behöver vi varandra som mest. Genom liknelsen ”som ett ljus i mörkret” vittnar Ung Cancers medlemmar om hur viktig roll organisationen har under en tid då det är lätt att känna sig ensammast i världen. Ljusföretaget Victorian har tagit symboliken vidare, med doftljuset Burn Cancer skänker man 10% per sålt ljus till Ung Cancers verksamhet.

Med cancer kommer ofta rädsla, ensamhet och utsatthet. När den stampar in i livet överskuggar den mycket av det fina som annars finns runt omkring oss.

– Ung Cancers medlemmar finns där för varandra, är ljuset i mörkret när livet rasar samman. Doftljuset Burn Cancer är vårt sätt att ta den symboliken vidare. Tidigare år har vår insats genererat 600 000 kronor till Ung Cancers verksamhet, förklarar Beatrice Lindgren, konceptansvarig på On Interiör med varumärkena Victorian, ByOn, Vakinme och VILLAGE.

Ung Cancer finns där i varje steg på vägen. Symboliken ”ett ljus i mörkret” bygger på vår viktiga roll för unga vuxna cancerdrabbade och närstående.

– Den här symboliken är stark, och viktig. Därför behövs Burn Cancer – ett ljus som gör skillnad, säger Emma Tonnes på Ung Cancer.

Alla kan nog känna igen sig i att det finns personer runt omkring som ställt upp när livet varit som mörkast. Som funnits där och gjort skillnad, personer som blivit ett ”ljus i mörkret”.

– Vi vill att alla ska tänka en extra gång på hur viktiga dessa personer är i våra liv. Vilken avgörande roll de har för oss. De är värda att hyllas, säger Beatrice Lindgren. Det gör det också enklare att förstå vilken viktig roll Ung Cancer har för sina egna medlemmar.

Info om Burn cancer

Burn Cancer-ljus finns i tre dofter – Magnolia, Juicy Peach och Grapefruit Vanilla.

Ljusen är gjorda i sojavax och har en brinntid 30 timmar. Pris 199 kronor, trepack 399 kronor. Burn Cancer finns hos utvalda återförsäljare i hela Sverige.

Klicka här för att köpa ljuset direkt, eller för att hitta en återförsäljare nära dig.

Kommentarer

 1. Ewa Syrén

  Hej!Jag vill gärna köpa ljus här online men det fungerar inte.
  Mvh Ewa

  • fredrik
   fredrik

   Hej Ewa! Det är inte vi som säljer ljusen utan Victorian. Genom att klicka på länken i inlägget kommer du vidare till deras webshop. Om det är deras sida som inte fungerar så är det bäst att kontakta deras support/info, då vi inte vet något om vad som skulle kunna vara fel på deras sida. Ha en fin dag!

Kommentera