stöd oss

Skrivet: 8 april, 2019

”En scarf från Wangari bär alltid ett viktigt budskap värt att dela”

Wangaris mission är att skapa social impact genom mode och samarbeten med ideella organisationer. De vill öka engagemanget genom produkter och marknadsföringskampanjer som belyser olika sociala behov i världen. Vårens kollektion ”Feed my flame” är tillägnad, och till förmån för, Ung Cancer och vårt arbete. Något vi naturligtvis är superglada för!
Kollektionen ”Feed my flame” består av scarves och näsdukar med motivet av en fenixfågel, i tre olika färgkombinationer. Fenixen står bland annat för hopp, framtidstro, att inte avskräckas eller hållas tillbaka och komma stark ur ett svårt skede i livet. Något som har symboliskt koppling till Ung Cancers arbete och vad vi gör får våra medlemmar. Att vi finns där när marken skakar och allt förändras. Att vi tänder ljus och finner vägar vidare genom att minska glappet mellan sjukhustiden och livet utanför. Som en hand att hålla i och en axel att luta sig mot, för att ingen ska behöva känna sig ensam.
”En scarf från Wangari bär alltid ett viktigt budskap, värt att dela. Vi hoppas att vår design ska göra Ung Cancers arbete rättvisa och tillföra hopp, värme och inspiration till varje användare.” Säger Linda Häggkvist, managing director på Wangari.
För varje scarf och näsduk skänks överskottet till Ung Cancer så att vi kan fortsätta finnas där för unga vuxna cancerberörda. Vi skickar en massa tack till Wangari för att de finns där för oss.
Du hittar alla produkter på Wangari Sthlms Shop om du trycker här.

Stöd vårt arbete!

Vi stöttar unga vuxna cancerberörda genom att minska ensamhet och erbjuda rehabiliterande och ekonomiskt stöd.

Bidra här!

Liknande inlägg

Ung Cancer lanserar kraftfull kampanj med fokus på unga cancerdrabbade vuxna

Minns du din första kyss, din första lägenhet eller din första kärlek? 840 unga vuxna får varje år uppleva en...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer lanserar rapport om de unga bakom cancern

“Kände mig ensam i situationen jag befann mig i. När jag fick min behandling så var jag instängd på sjukhuset...

Läs mer
Påverkansarbete

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024Tid: Onsdagen den 15 maj kl 18:00-19:00Plats: The Park, Magnus Ladulåsgata 1 i...

Läs mer
Ung Cancer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva