stöd oss

Skrivet: 21 september, 2017

Emma Knaggård Wendt mot nya uppdrag

Emma Knaggård Wendt har varit styrelseordförande sedan 2014 men lämnar nu Ung Cancer. På det extra årsmötet 14 september valdes Peter Hesslin in till ny ordförande.
Här berättar Emma själv om sin tid hos oss:
”Min kontakt med ordet cancer började som femåring, då min pappa förlorade kampen mot cancern. Sedan 2014 har jag fått möjligheten att ta upp denna kamp igen, på nära håll tillsammans med er alla, på vårt kansli, volontärer och medlemmar i en organisation som har en enorm påverkan på samhället, likväl som för varje individ vi berört under åren.
Det har varit en resa och utveckling som jag kommer att ha med mig hela livet. Alla ni medlemmar som jag mött, era historier har berört djupt in i hjärtat. Alla timmar som ni på kansliet, i styrelsen och alla volontärer ger villkorslöst till denna organisation har varit enormt inspirerande att följa på nära håll.
Mitt officiella engagemang för Ung Cancer slutar denna höst, men mitt hjärta och vilja att stötta kommer alltid finnas kvar. Tack för utvecklande och motiverande år, tack för att jag fått dela kampen tillsammans med er och göra skillnad på riktigt. Det har varit en ära att leda arbetet som ordförande under dessa år, jag ser fram emot att följa och fortsatt stötta organisationen. En organisation som aldrig kommer sluta kämpa vidare, en röst som aldrig får tystna, historier som aldrig får blekna, med gemensam kraft kommer ni tillsammans förändra villkoren för unga cancerberörda och ta allt större plats på samhällets agendor. Fuck Cancer!”


Liknande inlägg

Ung Cancer lanserar kraftfull kampanj med fokus på unga cancerdrabbade vuxna

Minns du din första kyss, din första lägenhet eller din första kärlek? 840 unga vuxna får varje år uppleva en...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer lanserar rapport om de unga bakom cancern

“Kände mig ensam i situationen jag befann mig i. När jag fick min behandling så var jag instängd på sjukhuset...

Läs mer
Påverkansarbete

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024Tid: Onsdagen den 15 maj kl 18:00-19:00Plats: The Park, Magnus Ladulåsgata 1 i...

Läs mer
Ung Cancer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva