stöd oss

Skrivet: 2 maj, 2019

Bli återförsäljare av Ung Cancers Fuck Cancer-armband

Ung Cancers Fuck Cancer-armband sprider inte bara ett viktigt budskap. De är också en viktig del av vår historia och inte minst vår fortlevnad. Sedan 2012 har de varit en av våra största bidragskällor. Utan armbanden hade vi inte kunnat skapa mötesplatser, rehabiliteringsläger eller dela ut stipendier som är avgörande för våra medlemmars dagliga tillvaro. Vi stöttar inte bara de som har eller har haft cancer, utan också alla de unga som står bredvid.
Men våra Fuck Cancer-armband är så mycket mer än enskilda färgglada smycken. Tillsammans skapar de band mellan våra över 4000 medlemmar landet runt. Band som värmer även när allt känns mörkt och kallt.
Sedan 2012 är Fuck Cancer och Fuck Cancer-logotypen varumärkesskyddade. Ung Cancer äger rättigheterna till att använda uttrycket ”Fuck Cancer” både i tryck och som namn på event. Vi har sedan dess, med vissa undantag, fungerat som enda försäljare av armbanden av flera olika anledningar. Men det är något som vi nu valt att förändra.
Från och med idag så finns det möjlighet att som företag bli återförsäljare av våra Fuck Cancer-armband. Genom att ingå ett återförsäljaravtal med Ung Cancer så kan du sälja våra armband i din butik, webshop, reception eller liknande. Som en förlängd arm som gör det möjligt för oss att finnas för fler!
Armbanden köps in och säljs sedan av respektive återförsäljare utan vinst för att hela överskottet ska gå tillbaka till vår verksamhet för unga vuxna cancerberörda.
Är du intresserad av att bli återförsäljare och veta mer? Kontakta Ung Cancers marknadsansvarig Fredrik på info@ungcancer.se.

Stöd vårt arbete!

Vi stöttar unga vuxna cancerberörda genom att minska ensamhet och erbjuda rehabiliterande och ekonomiskt stöd.

Bidra här!

Liknande inlägg

Ung Cancer lanserar kraftfull kampanj med fokus på unga cancerdrabbade vuxna

Minns du din första kyss, din första lägenhet eller din första kärlek? 840 unga vuxna får varje år uppleva en...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer lanserar rapport om de unga bakom cancern

“Kände mig ensam i situationen jag befann mig i. När jag fick min behandling så var jag instängd på sjukhuset...

Läs mer
Påverkansarbete

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024Tid: Onsdagen den 15 maj kl 18:00-19:00Plats: The Park, Magnus Ladulåsgata 1 i...

Läs mer
Ung Cancer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva