Nyheter

29 juli 2019

Ansökan öppen för Rehabläger – fokus träning!

Idag klockan 13:00 öppnar ansökan till Ung Cancer Rehabiliteringsläger - fokus träning! 

Läs mer

5 juli 2019

Kansliet stängt 8/7 – 29/7

Under vecka 28, 29 och 31 går vi som jobbar på Ung Cancer på semester och kansliet är stängt.

Läs mer

4 juli 2019

Rehabiliteringsläger fokus träning

Den 10-13 oktober anordnar Ung Cancer ett träningsläger med fokus på träning. Träningslägret hålls på Wendelsberg i Mölnlycke, utanför Göteborg och Träningslägret riktar sig till alla medlemmar, både drabbade och närstående, som vill ha hjälp att komma igång eller vill inspireras och lära sig mer om träning som ett sätt att rehabiliteras i sin cancerresa. Under lägret medverkar fysioterapeuter, dietister och arbetsterapeuter. 

Läs mer

Porträttbild på Emma som tittar rakt in i kamera.

15 juni 2019

”Ska jag känna mig trygg?”

"Jag vill dela med mig av några personers berättelser. Frustrationen närmar sig max och jag kan inte göra annat än att få ner det i skrift och hoppas att den som läser det tar till sig orden." - Emma Skoglund, medlem i Ung Cancer.

Läs mer

22 maj 2019

Robert springer 48 mil till Stockholm Marathon – allt till förmån för Ung Cancer

Möt Robert Stenberg som värmer upp inför Stockholm Marathon genom att springa hela vägen från Trollhättan. Allt till förmån för Ung Cancer.

Läs mer

20 maj 2019

#Älskademamma – vi hyllar alla mammor på mors dag!

Till mamma. För mamma. För alla de mammor som finns och för de mammor vi aldrig kommer glömma. Snart är det Mors dag. En dag att hylla alla fina mammor, oavsett historia. Ge en gåva till din mamma, för din mamma eller för någon du tycker om.

Läs mer

2 maj 2019

Bli återförsäljare av Ung Cancers Fuck Cancer-armband

Vill du bli Ung Cancers förlängda arm och göra det möjligt för oss att finnas för fler? Nu kan ni finnas för och tillsammans med oss genom att sälja våra Fuck Cancer-armband.

Läs mer

29 april 2019

Nu kan du söka stipendium digitalt!

Det har länge varit efterfrågat att kunna ansöka om stipendium digitalt och servicen är nu utvecklad och redo att användas.

Läs mer

29 april 2019

Linnéa, 29 år, hade inte råd att drabbas av cancer

Med din hjälp kan Ung Cancer se till att ingen ung vuxen ska behöva arbeta sjuk och leva på sparpengar. Som månadsgivare finns du där för Linnéa och andra unga vuxna som behöver stöd i en tid när samhället sviker.

Läs mer

24 april 2019

Ung Cancer släpper nya företagspaket!

Nu släpper Ung Cancer sina nya företagspaket där ni som företag har möjlighet att bli en superviktig del i vår verksamhet. Något vi tycker att ni ska känna en otrolig stolthet i oberoende storlek på organisation eller i vilken arbetsposition man befinner sig i.

Läs mer