stöd oss

Skrivet: 8 mars, 2022

Nu söker vi en insamlingsansvarig till Ung Cancer!

Ung Cancer letar efter dig som vill göra skillnad och finnas för unga vuxna cancerdrabbade och närstående tillsammans med oss. Vi söker nu en ansvarig för vår insamlingsverksamhet!

Ung Cancer finns till för unga vuxna cancerdrabbade och närstående i åldern 16-30 år. Vi skapar mötesplatser, ger ekonomiskt stöd och stöttar våra medlemmar i sin rehabilitering och skapar vägar vidare. Vi informerar och debatterar i frågor som rör unga vuxna cancerberörda för att bekämpa fördomar, minska rädsla och inspirera till och skapa förändring för målgruppen. Ett av våra tydligaste kännetecken är Fuck Cancer-armbandet.

Ung Cancer har sedan slutet på 2018 lagt grunden för vår insamlingsverksamhet. Från att tidigare enbart haft köpare av armband har vi idag jobbat upp en bas av sporadiska givare och månadsgivare. Nu söker vi dig som kan hjälpa oss att ta steget vidare och utveckla insamlingsverksamheten ytterligare.

Som ansvarig för insamling i Ung Cancers verksamhet är din uppgift att planera, genomföra och utveckla insamlingsaktiviteter som gör detta möjligt för Ung Cancer att finansiera vår stödverksamhet för unga vuxna. Syftet med tjänsten är att skapa goda och långsiktiga intäkter som gynnar Ung Cancers verksamhet och att utveckla vår insamlingsverksamhet från där vi är idag. Tillsammans med Generalsekreterare ansvarar du för att bl.a. utforma en insamlingsplan och operativt genomföra planerade insamlingsaktiviteter enligt budget tillsammans med berörda kollegor. Du kommer i din tjänst att jobba nära generalsekreterare och rapportera till densamma.

Arbetstiden är regelbunden men inkluderar ibland kvälls- och helgarbete vid genomförande av aktiviteter.

Arbetsuppgifter och ansvar är

  • Ansvara för, planera, genomföra och följa upp insamlingsaktiviteter mot målgruppen privatpersoner och företag, med stöd av marknad och kommunikation. 
  • Löpande utveckla Ung Cancers insamlingsarbete och strategier för privat givande och öka givandet både på kort och lång sikt genom konvertering och engagemangsskapande aktiviteter. Detta görs i samråd med marknad och kommunikation samt medlemsverksamheten.
  • Ansvara för att göra budget och prognoser för insamlingsarbetet, liksom att ta fram aktivitetsplaner och löpande analysera och utvärdera insamlingsarbetet och givarbasen.
  • Ansvarig för utveckling av Ung Cancers CRM-system.
  • Ansvara för Ung Cancers givar- och medlemsvård.
  • Konvertera engångsgivare till månadsgivare och bibehålla deras engagemang.
  • Omvärldsbevaka och hålla koll på trender inom insamling och betalkanaler samt utveckla och pröva nya metoder för insamling.
  • Skapa och utveckla Ung Cancers digitala insamling  för privata givare och företag

Kvalifikationer

Tjänsten som ansvarig för insamling på Ung Cancer kräver att du är effektiv, strukturerad och förstår vikten av att prioritera rätt. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och att ta och driva egna initiativ är avgörande. Du är social och gillar att jobba med människor och förstår vikten av att samverka och arbeta tillsammans med flera olika grupper. Du är bekväm med att skriva och uttrycka dig i ord, då en del av arbetet innefattar att du behöver skapa viss content för insamling. Vi ser även gärna att du har jobbat med insamling tidigare och kunskap om  insamlingssystem är ett plus.

Meriterande är om du har jobbat med digital försäljning/marknadsföring på något sätt, då mycket av jobbet innefattar att kunna informera och kommunicera samt sälja en känsla till och med vår omgivning. Även erfarenhet av att jobba med företagssamarbeten ses som positivt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och inställning.

Skicka cv och personligt brev via e-post till emma.tonnes@ungcancer.se senast den 31 mars . Intervjuer kan komma att göras löpande. Märk mailet med Ansvarig insamling.

Övrig information

Varaktighet/arbetstid
Tillsvidare 100%

Anställningsform
6 månaders provanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse. Men så snart som möjligt.

Arbetsgivare
Ung Cancer. Ung Cancer har kollektivavtal Unionen/Arbetsgivaralliansen och är kopplade till Alecta/collectum. Är medlemmar i Giva Sverige och har 90-konto.

Arbetsplats
Ung Cancer med placering i Stockholm  – Ung Cancer har kontor i Göteborg och Stockholm. Med fördel ser vi en placering i Stockholm. Vi tillämpar en hybrid av kontors-och hemarbete.

Lön
Fast lön enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Emma Tonnes – Generalsekreterare Ung Cancer
emma.tonnes@ungcancer.se


Liknande inlägg

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2022

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2022Tid: Torsdagen den 5 maj kl 17:00-18:00Plats: David Bagares gata 5 i Stockholm...

Läs mer
Ung Cancer

Var med och skriv under på Ung Cancers namninsamling

Nu behöver vi er hjälp att visa hur viktigt det är att en förändring sker inom Försäkringskassan. Ung Cancer har...

Läs mer
Påverkansarbete

Generalsekreterare Emma Tonnes om Försäkringskassan

Beskedet cancer sätter livet på paus och för unga på väg ut i arbetslivet kan det ha förödande konsekvenser. I...

Läs mer
Påverkansarbete

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva