stöd oss

Skrivet: 10 mars, 2020

Nu söker Ung Cancer en ny medarbetare i ekonomi!

Vill du kombinera dina erfarenheter i ekonomi med att göra skillnad? Vill du jobba i en ung organisation där du får mycket eget ansvar och är en del av utvecklingen? Och framförallt, vill du vara delaktig i att förbättra livet för unga vuxna som lever med eller nära cancer? 

Nu söker vi en person som vill jobba med ekonomi & administration på vårt kontor i Stockholm. Genom att sköta Ung Cancers ekonomi och löpande administration fungerar du som ett viktigt stöd till både generalsekreteraren och dina kollegor så att vi tillsammans arbeta för att ingen ung vuxen cancerberörd ska behöva känna sig ensam och förändra det som behöver bli bättre inom cancervården och samhället för målgruppen.

Dina främsta arbetsuppgifter blir att ansvara för
● Den löpande bokföringen (rapporteras månadsvis till GS och styrelse)
● Fakturahantering
● Lönehantering och arbetsgivardeklarationer
● Ekonomiska rapporter och analys av ekonomiska utfall till generalsekreteraren och insamlingsansvarig
● Ekonomiska rapporter för insamling månadsvis
● Löpande support i det dagliga insamlingsarbetet mot både kollegor och givare
● Löpande rapportering kring organisationens ekonomi
● Löpande analys av ekonomins utfall
● Utbetalning av stipendier och utlägg i samarbete med medlemskoordinator
● Löpande support till det dagliga insamlingsarbetet
● Löpande arbete i organisationens CRM-system (NGO PRO)
● Att besvara organisationens telefon- och infomail
● Ung Cancers lager samt inventering
● Administrativt stöd till Ung Cancers Turné samt Kraftsamlingen

Vi tror att du har erfarenhet av redovisning och att ensam jobbat med ekonomiska frågor, samt varit delaktig vid bokslutsarbete. Du är van att hålla deadlines och känner dig trygg med att ensam ansvara för ekonomifunktionen i delarna ovan. Tidigare erfarenheter från ideell verksamhet eller insamlingsverksamhet är meriterande liksom kunskaper om hantering av e-handel och/eller CRM-system (såsom ex. kunskap om olika systemleverantörer och kopplingar dem emellan). 

Vi tror att du är en nyfiken person som tycker om att utveckla ekonomihanterings- och rapporteringssystem liksom att driva annat förbättringsarbete i rutinerna kring ekonomin, administration eller nya ekonomiska funktioner. Vi tror också att du är en prestigelös person, som trivs med att arbeta i en platt organisation tillsammans med likasinnade kollegor som delar ditt engagemang för att förändra och förbättra. 

För att lyckas med ditt uppdrag måste du vara ansvarstagande, strukturerad, noggrann, serviceminded, lösningsfokuserad och leveranssäker, men vi tror också att det är viktigt att du delar bilden av dig som en del av organisationen och har förståelse för verksamhetens kärna för att nå bästa tänkbara resultat. Därför ser vi gärna att du är kommunikativ och pedagogisk och trivs i rollen som bollplank samt stöd till andra.

Ung Cancer är en ideell organisation som är religiöst och politiskt obunden. Organisationen har funnits sedan 2010 och samlar i dag tusentals unga vuxna cancerberörda och deras erfarenheter genom fysiska och nätbaserade mötesplatser. Läs mer på www.ungcancer.se.

Vi tycker att det är viktigt att Ung Cancer speglar samhället och ser därför mångfaldskompetens som meriterande. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och inställning.

Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare 100%
Anställningsform: 6 månaders provanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse. Men så snart som möjligt.
Arbetsgivare: Ung Cancer
Arbetsplats: Ung Cancer med placering i Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Ansökan: Skicka cv och personligt brev via e-post till emma.tonnes@ungcancer.se  senast den 31 mars. 


Kontaktperson
Emma Tonnes
Ung Cancer
emma.tonnes@ungcancer.se
070-3660255Liknande inlägg

Ung Cancer-milen blev succé

Under 2-11/april pågick Ung Cancer-milen runt om i Sverige. Vårt alldeles egna lopp där försäljningen av löparplatser gick till vår...

Läs mer
Jag vill bidra

Ung Cancer tar grepp om bollarna i ny kampanj på Sveriges golfbanor

När årets golfsäsong startar kommer många av landets spelare mötas av ett budskap om att hålla koll på bollarna, fast...

Läs mer
Kampanj

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2021

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2021Tid: Onsdagen den 5 maj kl 17:00-18:00Plats: Digitalt via Zoom Vad är ett...

Läs mer
Ung Cancer

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer