stöd oss

Skrivet: 21 juni, 2022

Nu söker Ung Cancer en koordinator

Ung Cancer letar efter dig som vill göra skillnad och finnas för unga vuxna cancerdrabbade och närstående tillsammans med oss. Vi söker nu en koordinator.

Ung Cancer finns till för unga vuxna cancerdrabbade och närstående i åldern 16-30 år. Vi skapar mötesplatser, ger ekonomiskt stöd och stöttar våra medlemmar i sin rehabilitering och skapar vägar vidare. Vi informerar och debatterar i frågor som rör unga vuxna cancerdrabbade och närstående för att bekämpa fördomar, minska rädsla och inspirera till och skapa förändring för målgruppen. Ett av våra tydligaste kännetecken är Fuck Cancer-armbandet.

Vill du känna att du gör skillnad på jobbet? Är du en driven och serviceminded person som har erfarenhet av att arbeta med sociala medier? Är du duktig på att uttrycka dig i tal och skrift som dessutom vill arbeta med medlems- och givarservice? Då är denna tjänst för dig! 

OM TJÄNSTEN

Ung Cancer söker en koordinator som kommer att arbeta med bland annat givar- och medlemsärenden. Som koordinator är din uppgift att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra medlemmar att mötas, få det stöd de behöver samt koordinera en del medlemsaktiviteter. Du kommer dessutom stötta upp Ung Cancers sociala medier och kommunicera viktig information till både interna och externa parter.

ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innebär att du ansvarar för ärenden som kommer in via mail, telefon och sociala medier. Du arbetar nära alla Ung Cancers verksamhetsben och kommer har stöttning av ansvariga. 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvara för Ung Cancers info- och medlemsmail
  • Administrera och svara på frågor som kommer in via sociala medier
  • Administrera Ung Cancers web- och gåvoshop, insamlings- och medlemssystem 
  • Ansvara för och administrera inkomna gåvor
  • Bemöta givare/företag och samarbetspartners/medlemmar och handlägga andra ärenden
  • Koordinera stipendieärenden
  • Koordinera delar av Ung Cancers medlemsaktiviter
  • Hantera Ung Cancers sociala medier kopplade till medlemsverksamheten
  • Samarbeta med olika områden på Ung Cancer och stötta upp vid behov.

Vi söker dig som

Tjänsten som koordinator på Ung Cancer kräver att du kan hantera många bollar i luften samtidigt. Att du är social och gillar att jobba med människor. Du gillar att jobba självständigt och trivs med att lägga upp din arbetstid själv. Tjänsten kräver att du är strukturerad, noggrann och kommunikativ då du möter både givare och medlemmar på telefon, mail och andra digitala eller fysiska plattformar.

Vi tror att du är en person som har erfarenhet från arbete i ideell organisation. Vi tror även att du har en erfarenhet av arbete som visar på kreativitet, flexibilitet och lyhördhet. Du kommer i denna tjänst möta unga vuxna i alla faser av sin cancersjukdom och behandling och vi tror därför att du inte är främmande för det.

Tidigare erfarenheter från olika databaser som tex CRM system  och/eller ordersystem är meriterande samt erfarenhet av administrativt arbete är ett plus. Även kunskap i grafisk formgivning och adobeprogram är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och inställning.

ÖVRIG INFORMATION

Fast lön enligt överenskommelse.
Start: aug/sept
Omfattning: Vikariat på heltid fram till mars/april 2023 med chans på förlängning.
Arbetstider: Enligt schema måndag-fredag och enstaka helger
Arbetsplats: Ung Cancer med placering antingen i Göteborg eller Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Ansökan: Skicka cv och personligt brev via e-post till emma.tonnes@ungcancer.se senast den 10 juli. Intervjuer kommer ske löpande. 

Kontaktpersoner
Emma Tonnes, Ung Cancer
emma.tonnes@ungcancer.se


Liknande inlägg

Glad sommar önskar Ung Cancer!

Sommaren är här och vi vill passa på att tacka för våren med Ung Cancer. Under 2022 har verksamheten äntligen...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer söker ny Generalsekreterare

Till dig som är en visionär ledare och strateg och vill göra skillnad för unga cancerberörda.  Ung Cancers uppgift är...

Läs mer
Ung Cancer

Så blev Ung Cancers vårträff!

Efter två år av att inte kunna träffas fick Ung Cancer äntligen chans att bjuda in till att träffas igen!...

Läs mer
Ung vuxen

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva