stöd oss

Ung Cancers turné

Efter att första pärlarmbandet skapats på ett medlemsevent 2012 hade idén om fuck cancer-armbandet fötts, från våra medlemmar.  Sedan dess har pärlarmbanden blivit en stark symbol för Ung Cancers verksamhet och tusentals människor har samlats under flera år för att pärla armband tillsammans med oss på våra Pärldagar. 

Ung Cancer är evigt tacksamma för all hjälp vi fått av er tusentals pärlhjältar som kommit för att pärla med oss. I år har vi valt att utveckla pärldagarna och skapat Ung Cancers turné också kallad Fuck Cancer Days – en mötesplats där vi gemenskapen står i centrum och vi tillsammans kan hjälpas åt att göra skillnad för unga vuxna cancerberörda.

Turnén bjuder på föreläsningar från våra medlemmar, spännande gästinslag, fika, pärlning, knytning och packning av armband men även roliga tävlingar! Och Ung Cancer är på plats för dig som vill veta mer om vårt arbete med unga vuxna cancerberörda. Under dagen går det även att köpa armband eller stötta oss genom att engagera sig i våra stadsinsamlingar under som pågår under turnéns gång, du hittar insamlingarna på vår facebooksida. Tänk på att vi endast tar kort eller swish på plats.

Alla är välkomna att delta på vår turné! Det finns ingen åldersgräns – ta med dig familjen, vännerna, grannen, chefen eller kollegorna och kom till oss.

Vilka städer kommer vi till i år?

Ung Cancers turné är i full gång – vi har redan besökt sex städer under våren! I höst tar vi oss vidare till Karlskrona, Göteborg, Stockholm/Nacka och sist men inte minst Malmö. Är du sugen på att vi kommer till just din stad? Hör av dig till oss och berätta varför vi ska komma till just dig.

Turnéstopp i höst

Karlskrona- Scandic Karlskrona – 15 september 2019

Göteborg – Elite Park Avenue Hotel – 6 oktober 2019

Nacka/Stockholm – Elite Hotel Marina Tower – 17 november 2019

Tidigare turnéstopp 

Eskilstuna– Elite Stadshotellet Eskilstuna – 16 juni 2019

Djurås – Lindbergshallen, Djurås – 13 april 2019

Stockholm – Radisson Blu Waterfront Hotel – 24 mars 2019

Umeå – Comfort Hotel Winn – 10 mars 2019

Göteborg – Elite Park Avenue Hotel – 10 mars 2019

Malmö – Quality Hotel View – 10 mars 2019

 

TurnésponsorerLiknande inlägg

"Ska jag känna mig trygg?"

”Jag vill dela med mig av några personers berättelser. Frustrationen närmar sig max och jag kan inte göra annat än...

Läs mer
Cancerkunskap

Robert springer 48 mil till Stockholm Marathon – allt till förmån för Ung Cancer

Möt Robert Stenberg som värmer upp inför Stockholm Marathon genom att springa hela vägen från Trollhättan. Allt till förmån för...

Läs mer
Jag vill bidra

#Älskademamma – vi hyllar alla mammor på mors dag!

”Ung cancers har gett mig ovärderligt stöd genom åren min mamma varit sjuk. De skapade en mötesplats där jag fick...

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER