stöd oss

Skrivet: 18 februari, 2017

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 18 mars 2017

Tid: Lördagen den 18 mars kl 13:30-17:00 (årsmötet pågår kl 15-17)
Plats: Regionalt Cancercentrum i Stockholm, Västgötagatan 2, 4:e våningen.

Vad är ett årsmöte?

Ung Cancer är och ska vara en medlemsstyrd organisation. Årsmötet är ett forum där våra medlemmar har möjlighet att vara med och påverka. Målet är att årsmötet ska vara en mötesplats där vi alla kan diskutera Ung Cancers framtid och tillsammans göra organisationen ännu bättre. Under årsmötet kommer även personal från Ung Cancer att presentera verksamhetsplaneringen för 2017.

Vem kan gå på årsmöte?

Alla som har intresse för Ung Cancers verksamhet och framtid är välkomna på årsmötet, men det är bara Ung Cancers medlemmar som har möjlighet att rösta. Varje medlem har en röst. Rösträtten är personlig, men om man inte kan komma kan man istället skicka ett ombud. Ombudet måste då ha med sig en fullmakt samt medlemmens legitimation.

Jag vill att årsmötet ska ta upp ett speciellt ärende, vad gör jag?

Om du har några frågor eller ärenden som du vill att årsmötet ska ta upp så behöver dessa mailas till styrelsen på styrelsen@ungcancer.se senast 14 dagar innan årsmötet, alltså den 4 mars.

Kan Ung Cancer betala resan till årsmötet?

Ja, om du är medlem och bor mer än 5 mil från Stockholm kan Ung Cancer betala resan. Meddela då detta när du anmäler dig.

Hur anmäler jag mig till årsmötet?

Anmäl dig genom att maila medlem@ungcancer.se senast den 10 mars. Ange i din anmälan om du är vegetarian, vegan eller har några allergier. Skriv också med om du är med hela dagen eller bara under årsmötet. Du kan också kontakta medlem@ungcancer.se om du har frågor om årsmötet.

Behöver jag förbereda mig på något sätt?

Nej. Alla medlemmar som har anmält sig till årsmötet kommer få verksamhetsplanen för 2017 och bokslutet för 2016 mailat till sig innan årsmötet. Väl på plats kommer dessa handlingar även att finnas utskrivna för alla att ta del av.

Ändring av Ung Cancers stadgar

På årsmötet kommer styrelsen att föreslå förändringar i Ung Cancers nuvarande stadgar. Mer information om detta kommer att skickas ut senast 14 dagar före årsmötet.

Workshop innan årsmötet

Innan årsmötet börjar kommer Ung Cancer hålla en workshop. Alla medlemmar har då chansen att tycka till och utveckla Ung Cancers verksamhet.

Schema för dagen

13:30-14:00: Mackor serveras (enbart för medlemmar)
14:00-15:00: Workshop om Ung Cancer (enbart för medlemmar)
15:00-17:00: Årsmöte (öppet för alla)
Hoppas vi ses!
Vänliga hälsningar
Styrelsen för Ung Cancer
Ps. Klicka här för att se dagordningen för årsmötet.


Liknande inlägg

Bli återförsäljare av Ung Cancers Fuck Cancer-armband

Ung Cancers Fuck Cancer-armband sprider inte bara ett viktigt budskap. De är också en viktig del av vår historia och...

Läs mer
Jag vill bidra

”En scarf från Wangari bär alltid ett viktigt budskap värt att dela”

Wangaris mission är att skapa social impact genom mode och samarbeten med ideella organisationer. De vill öka engagemanget genom produkter...

Läs mer
Jag vill bidra

Ung Cancer <3 Bordtennisförbundet

Den svenska bordtennisfamiljen drabbas som många familjer av den hemska sjukdomen cancer och för att vara en del av kampen...

Läs mer
Jag vill bidra

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer