Göteborgsvarvet

Linnéplatsen

Lördag 19 maj 2018

12:00 – 16:00

När Göteborgsvarvet går av stapeln arrangerar Ung Cancer en familjedag med massor av aktiviteter för alla åldrar. Vi gör det för att samla in pengar till att stötta unga vuxna cancerberörda.

Ta med hela familjen, vänner, stora som små, till Linnéplatsen den 19 maj. En dag där vi visar att vi finns där för alla de tusentals unga som lever med eller nära cancer.

När Göteborgsvarvet går av stapeln arrangerar Ung Cancer en familjedag med massor av aktiviteter för alla åldrar. Vi gör detta för att samla in pengar till att stötta unga vuxna cancerberörda. En slutspurt på satsningen www.uppvarvningen.se

På plats kommer bland annat Europas största uppblåsbara hinderbana, en hoppborg och en uppblåsbar rutschkana att finnas. Barnen kan även testa på brottning tillsammans med Göteborgs brottningsförbund, få ansiktsmålning eller pyssla.

Det finns även möjlighet att pärla armband, köpa kläder, delta i vårt lotteri, fika, hänga eller få en massage. Med andra ord en uppsjö av aktiviteter.

Delar av intäkterna under dagen går till Ung Cancers verksamhet. Till rehabilitering, mötesplatser, ekonomiskt och psykologiskt stöd för unga vuxna som lever med eller nära cancer. Ingen ska behöva kämpa ensam. Hjälp oss att hjälpa fler. Tillsammans gör vi skillnad.

Vi ses den 19 maj!

Kommentera