stöd oss

Skrivet: 10 november, 2016

Jobb: Ung Cancer söker ny ekonom

Ung Cancer söker en ekonomiansvarig till sitt kansli i Göteborg. Genom att sköta organisationens ekonomi och fungera som stöd till generalsekreteraren, ser du till att dina kollegor tillsammans med unga vuxna cancerberörda, vården, myndigheter och andra delar av samhället kan arbeta för att förändra det som behöver bli bättre inom cancervården för målgruppen.
Dina främsta arbetsuppgifter blir att ansvara för:

  • den löpande bokföringen (rapporteras månadsvis)
  • fakturahantering
  • utbetalning av stipendier och utlägg
  • lönehantering och arbetsgivardeklarationer
  • ekonomiska rapporter till generalsekreteraren
  • analys av ekonomiutfall till generalsekreteraren
  • stöd vid budgetarbete och rådgivning till generalsekreteraren för att underlätta ekonomisystemen på  Ung Cancer

För att göra detta tror vi att du har arbetat minst fem år brett med redovisning och skött de flesta uppgifter själv samt varit delaktig vid bokslutsarbete. Du är van att hålla deadlines och känner dig trygg med att ensam ansvara för ekonomifunktionen i delarna ovan. Tidigare erfarenheter från ideell verksamhet är meriterande liksom kunskaper om hantering av webbshop (såsom ex. kunskap om olika systemleverantörer och kopplingar dem emellan). Vidare ser vi gärna att du tycker om att utveckla ekonomihanterings- och rapporteringssystem liksom att driva annat förbättringsarbete i rutinerna kring ekonomin.
Vi tror att du är en nyfiken och prestigelös person, som trivs med att arbeta i en platt organisation tillsammans med likasinnade kollegor som delar ditt engagemang för att förändra och förbättra. Du är en god kommunikatör (gärna pedagogisk) och trivs i rollen som bollplank. För att lyckas med ditt uppdrag måste du vara ansvarstagande, noggrann och leveranssäker, men vi tror också att det är viktigt att du delar bilden av dig som en del av organisationen och har förståelse för verksamhetens kärna för att nå bästa tänkbara resultat.
Ung Cancer är en ideell organisation som är religiöst och politiskt obunden. Organisationen har funnits sedan 2010 och samlar i dag tusentals unga vuxna cancerberörda och deras erfarenheter genom fysiska och nätbaserade mötesplatser. Läs mer på www.ungcancer.se.
I den här rekryteringen samarbetar Ung Cancer med Talentia. Frågor kring tjänsten eller ansökan skickar du till Hanna Eidem senast den 30 november på hanna.eidem@talentia.se. Urval görs löpande, så välkommen med din ansökan redan i dag.
Stort tack till Talentia som hjälper oss med detta kostnadsfritt!

talentia-avatar-sociala-medier

 


Liknande inlägg

Ung Cancer uppmärksammar de 800 unga vuxna som kommer drabbas av cancer nästa år

Varje år drabbas 800 unga vuxna mellan 16–30 år i Sverige av cancer. Det är en patientgrupp som ofta faller...

Läs mer
Jag vill bidra

Så blev Kraftsamlingen 2019!

Ung Cancer har lämnat festivalen bakom sig och välkomnade istället sina medlemmar till Kraftsamlingen. Mellan den 25-27 oktober tog Ung Cancer...

Läs mer
Ung vuxen

Ung Cancer är först ut i ny digital satsning som ska göra världen bättre.

Igår lanserades appen GONNA! som ska ta till vara på engagemang i sociala medier för att på riktigt skapa en...

Läs mer
Jag vill bidra

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer