stöd oss

Skrivet: 10 november, 2016

Jobb: Ung Cancer söker ny ekonom

Ung Cancer söker en ekonomiansvarig till sitt kansli i Göteborg. Genom att sköta organisationens ekonomi och fungera som stöd till generalsekreteraren, ser du till att dina kollegor tillsammans med unga vuxna cancerberörda, vården, myndigheter och andra delar av samhället kan arbeta för att förändra det som behöver bli bättre inom cancervården för målgruppen.
Dina främsta arbetsuppgifter blir att ansvara för:

  • den löpande bokföringen (rapporteras månadsvis)
  • fakturahantering
  • utbetalning av stipendier och utlägg
  • lönehantering och arbetsgivardeklarationer
  • ekonomiska rapporter till generalsekreteraren
  • analys av ekonomiutfall till generalsekreteraren
  • stöd vid budgetarbete och rådgivning till generalsekreteraren för att underlätta ekonomisystemen på  Ung Cancer

För att göra detta tror vi att du har arbetat minst fem år brett med redovisning och skött de flesta uppgifter själv samt varit delaktig vid bokslutsarbete. Du är van att hålla deadlines och känner dig trygg med att ensam ansvara för ekonomifunktionen i delarna ovan. Tidigare erfarenheter från ideell verksamhet är meriterande liksom kunskaper om hantering av webbshop (såsom ex. kunskap om olika systemleverantörer och kopplingar dem emellan). Vidare ser vi gärna att du tycker om att utveckla ekonomihanterings- och rapporteringssystem liksom att driva annat förbättringsarbete i rutinerna kring ekonomin.
Vi tror att du är en nyfiken och prestigelös person, som trivs med att arbeta i en platt organisation tillsammans med likasinnade kollegor som delar ditt engagemang för att förändra och förbättra. Du är en god kommunikatör (gärna pedagogisk) och trivs i rollen som bollplank. För att lyckas med ditt uppdrag måste du vara ansvarstagande, noggrann och leveranssäker, men vi tror också att det är viktigt att du delar bilden av dig som en del av organisationen och har förståelse för verksamhetens kärna för att nå bästa tänkbara resultat.
Ung Cancer är en ideell organisation som är religiöst och politiskt obunden. Organisationen har funnits sedan 2010 och samlar i dag tusentals unga vuxna cancerberörda och deras erfarenheter genom fysiska och nätbaserade mötesplatser. Läs mer på www.ungcancer.se.
I den här rekryteringen samarbetar Ung Cancer med Talentia. Frågor kring tjänsten eller ansökan skickar du till Hanna Eidem senast den 30 november på hanna.eidem@talentia.se. Urval görs löpande, så välkommen med din ansökan redan i dag.
Stort tack till Talentia som hjälper oss med detta kostnadsfritt!

talentia-avatar-sociala-medier

 

Vill du få stöd?

Vi finns till för unga vuxna som själva drabbats eller lever nära någon som drabbats av cancer.

Läs mer här om hur du kan få stöd!

Liknande inlägg

Pärldag i Göteborg 16 april

Pärla armband tillsammans med oss i Göteborg och gör skillnad för unga vuxna som lever med eller nära cancer! Våra...

Läs mer

Valberedningen söker nya styrelseledamöter!

Valberedningen söker nu ledamöter till Ung Cancers styrelse för att väljas in vid årsmötet den 9 maj 2023. Inför 2023/2024 söker...

Läs mer

Spring Göteborgsvarvet för Ung Cancer 2023

Häng med oss och gör skillnad för unga vuxna som lever med eller nära någon med cancer!  Ung Cancer har...

Läs mer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva