stöd oss

Skrivet: 29 september, 2016

"Jag fick min bröstcancerdiagnos för mindre än ett år sedan."

”Jag fick min cancerdiagnos för mindre än ett år sedan. Tiden efteråt har varit tuff. Jag får fortfarande behandling och cancern har påverkat mitt liv på så många olika sätt att det är svårt att greppa. Ung Cancer har betytt väldigt mycket för mig och min man och hjälpte oss när vi behövde det som mest. Ung Cancer är en trygghet som stöttar och gör att jag känner mig mindre ensam. Att kunna diskutera allt mellan himmel och jord med andra drabbade gör dagarna hemma enklare. Ung Cancer är som en bank med massa samlad kunskap och kärlek dit man kan vända sig när man känner sig borttappad i sjukdomen.
Jag hoppas att de rosa Fuck Cancer-armbanden och försäljningen av dessa gör att Ung Cancers arbete uppmärksammas mer så att fler vill vara med och stötta. Ung Cancer är en väldigt viktig organisation för alla unga oavsett vilken typ av cancer vi drabbas av.” – Rebecca, drabbadmedlem i Ung Cancer
Här kan du köpa ett rosa Fuck Cancer-armband och stötta unga vuxna som lever med eller nära bröstcancer och andra cancerformer.


Liknande inlägg

Brixtol Textiles gör ny jacka till förmån för Ung Cancer

Vi är glada för att Brixtol Textiles för andra året i rad gör ett samarbete med Ung Cancer. Tillsammans har...

Läs mer
Jag vill bidra

Malin Sundqvist är skapare av Ung Cancers armband 2020!

Sedan 2012 har Ung Cancers Fuck Cancer-armband fått representera den frustration, sorg och ilska som cancer bär med sig. Men...

Läs mer
Jag vill bidra

Passa på att köpa julklapp: 12/12 är sista beställningsdagen för våra armband!

Gör någon glad med ett av våra populära pärlarmband i jul. De finns både i silversvart, vår medlem Linnéas armband...

Läs mer
Jag vill bidra

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer