stöd oss

Skrivet: 29 september, 2016

"Jag fick min bröstcancerdiagnos för mindre än ett år sedan."

”Jag fick min cancerdiagnos för mindre än ett år sedan. Tiden efteråt har varit tuff. Jag får fortfarande behandling och cancern har påverkat mitt liv på så många olika sätt att det är svårt att greppa. Ung Cancer har betytt väldigt mycket för mig och min man och hjälpte oss när vi behövde det som mest. Ung Cancer är en trygghet som stöttar och gör att jag känner mig mindre ensam. Att kunna diskutera allt mellan himmel och jord med andra drabbade gör dagarna hemma enklare. Ung Cancer är som en bank med massa samlad kunskap och kärlek dit man kan vända sig när man känner sig borttappad i sjukdomen.
Jag hoppas att de rosa Fuck Cancer-armbanden och försäljningen av dessa gör att Ung Cancers arbete uppmärksammas mer så att fler vill vara med och stötta. Ung Cancer är en väldigt viktig organisation för alla unga oavsett vilken typ av cancer vi drabbas av.” – Rebecca, drabbadmedlem i Ung Cancer
Här kan du köpa ett rosa Fuck Cancer-armband och stötta unga vuxna som lever med eller nära bröstcancer och andra cancerformer.


Liknande inlägg

”Kära Ung Cancer, nu lämnar jag spelplanen och klättrar upp på läktaren. Det är mig ni kommer höra hurra och sjunga”

Jag blev medlem i Ung Cancer när andra beskedet kom. Först mamma, sen Sara – min kusin och bästa vän....

Läs mer
Ung vuxen

Oscar om sitt livs tuffaste besked

”Tre dagar efter min 27-åriga födelsedag, den 23:e april 2018, fick jag mitt livs tuffaste besked. Jag fick veta att...

Läs mer
Cancerkunskap

“Att vara ung vuxen närstående är inget jag skulle önska någon att behöva uppleva, inte ens min värsta fiende.”

Sara var 13 år när insjuknade hennes pappa i cancer. Strax över ett år senare gick han bort. Det stöd...

Läs mer
Kampanj

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer