stöd oss

Skrivet: 29 september, 2016

"Jag fick min bröstcancerdiagnos för mindre än ett år sedan."

”Jag fick min cancerdiagnos för mindre än ett år sedan. Tiden efteråt har varit tuff. Jag får fortfarande behandling och cancern har påverkat mitt liv på så många olika sätt att det är svårt att greppa. Ung Cancer har betytt väldigt mycket för mig och min man och hjälpte oss när vi behövde det som mest. Ung Cancer är en trygghet som stöttar och gör att jag känner mig mindre ensam. Att kunna diskutera allt mellan himmel och jord med andra drabbade gör dagarna hemma enklare. Ung Cancer är som en bank med massa samlad kunskap och kärlek dit man kan vända sig när man känner sig borttappad i sjukdomen.
Jag hoppas att de rosa Fuck Cancer-armbanden och försäljningen av dessa gör att Ung Cancers arbete uppmärksammas mer så att fler vill vara med och stötta. Ung Cancer är en väldigt viktig organisation för alla unga oavsett vilken typ av cancer vi drabbas av.” – Rebecca, drabbadmedlem i Ung Cancer
Här kan du köpa ett rosa Fuck Cancer-armband och stötta unga vuxna som lever med eller nära bröstcancer och andra cancerformer.


Liknande inlägg

”Även om hon var en stark person tror jag att ensamheten hade gjort henne ännu sjukare.”

Tidigt 2018 fick Karlas syster sitt cancerbesked, 24 år gammal. Millaray, eller Mia som hon också kallades, gick bort bara...

Läs mer
Cancerkunskap

Kitty fick inte säga ett sista hejdå till sin pappa

“Pappa fick inte ta emot besök hans sista vecka i livet och då var han i kritiskt tillstånd. Han dog...

Läs mer
Cancerkunskap

Lina Asadi har designat 2021 års Fuck Cancer-armband

Fuck Cancer-armbandet representerar de unga vuxnas röst och alla de känslor ett cancerbesked för med sig. I år är det...

Läs mer
Jag vill bidra

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer