stöd oss

Skrivet: 10 november, 2016

I dag startar Ung Cancers rehabiliteringsläger

Rehabiliteringslägret är en del av vårt arbete för att skapa rehabilitering som utgår ifrån unga vuxna cancerberördas individuella behov. Lägret genomförs tillsammans med psykologer från Psykologpartners som har tagit fram ett särskilt verktyg som handlar om att finna våra egna, unika värden i livet och att våga ta konkreta steg i den riktningen.
Lägret pågår 10-13 november och vi har även avsatt tid för att umgås och skapa relationer med varandra. Vi har planerat in flera aktiviteter som är frivilliga att vara med på, bland annat yoga, träningspass, bastubad, mindfullnessmålning, fiske och skogspromenader.
Lägret genomförs på Hällsnäs i Mölnlycke för att ge deltagarna så bra förutsättningar som möjligt att koppla av och göra det som känns bäst för var och en.
20 av Ung Cancers medlemmar har blivit antagna att vara med. Deltagarna består både av drabbad- och närståendemedlemmar. Lägret är helt kostnadsfritt för medlemmar, Ung Cancer står för alla kostnader.
Om du är nyfiken kan du följ oss under helgen via vårt vårt Instagramkonto där ni kan ta del av stunder direkt från lägret.

Bild från Hällsnäs där rehabiliteringslägret hålls.

Hällsnäs där rehabiliteringslägret hålls.


Liknande inlägg

Sveriges beslutsfattare sviker unga vuxna under pandemin

Att drabbas av cancer när livet knappt hunnit börja är redan en svår uppgift, att leva som ung vuxen cancerdrabbad...

Läs mer
Cancerkunskap

Träning på dina villkor är tillbaka!

Under hösten 2020 genomförde Ung Cancer tillsammans med Athlética första omgången av Träning på dina villkor. Nu är det dags...

Läs mer
Ung vuxen

Tack för 2020!

Att året 2020 kommer gå till historien, det är vi nog alla överens om. Att pandemins intågande satte Ung Cancers verksamhet på prov...

Läs mer
Ung Cancer

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer