stöd oss

Skrivet: 10 november, 2016

I dag startar Ung Cancers rehabiliteringsläger

Rehabiliteringslägret är en del av vårt arbete för att skapa rehabilitering som utgår ifrån unga vuxna cancerberördas individuella behov. Lägret genomförs tillsammans med psykologer från Psykologpartners som har tagit fram ett särskilt verktyg som handlar om att finna våra egna, unika värden i livet och att våga ta konkreta steg i den riktningen.
Lägret pågår 10-13 november och vi har även avsatt tid för att umgås och skapa relationer med varandra. Vi har planerat in flera aktiviteter som är frivilliga att vara med på, bland annat yoga, träningspass, bastubad, mindfullnessmålning, fiske och skogspromenader.
Lägret genomförs på Hällsnäs i Mölnlycke för att ge deltagarna så bra förutsättningar som möjligt att koppla av och göra det som känns bäst för var och en.
20 av Ung Cancers medlemmar har blivit antagna att vara med. Deltagarna består både av drabbad- och närståendemedlemmar. Lägret är helt kostnadsfritt för medlemmar, Ung Cancer står för alla kostnader.
Om du är nyfiken kan du följ oss under helgen via vårt vårt Instagramkonto där ni kan ta del av stunder direkt från lägret.

Bild från Hällsnäs där rehabiliteringslägret hålls.

Hällsnäs där rehabiliteringslägret hålls.

Vill du få stöd?

Vi finns till för unga vuxna som själva drabbats eller lever nära någon som drabbats av cancer.

Läs mer här om hur du kan få stöd!

Liknande inlägg

Lina deltog i Träning på dina villkor 2023 – ”Helt magiskt”

“Det har startat en process till ett hälsosammare liv och visat att jag visst kan träna” I våras var det...

Läs mer
Få stöd

“Mitt liv hade kunnat se annorlunda ut om vården gjort som de skulle från början”

Att cancern upptäcks i tid kan vara avgörande för att överleva. Trots det vittnar flera av våra cancerdrabbade medlemmar om...

Läs mer
Påverkansarbete

Aktiviteter i sommar för dig som är medlem

Teater, workshop om hudvård eller utomhusbio i sommar? Här listar vi olika aktiviteter som vi erbjuder dig som är medlem...

Läs mer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva