stöd oss

Skrivet: 10 november, 2016

I dag startar Ung Cancers rehabiliteringsläger

Rehabiliteringslägret är en del av vårt arbete för att skapa rehabilitering som utgår ifrån unga vuxna cancerberördas individuella behov. Lägret genomförs tillsammans med psykologer från Psykologpartners som har tagit fram ett särskilt verktyg som handlar om att finna våra egna, unika värden i livet och att våga ta konkreta steg i den riktningen.
Lägret pågår 10-13 november och vi har även avsatt tid för att umgås och skapa relationer med varandra. Vi har planerat in flera aktiviteter som är frivilliga att vara med på, bland annat yoga, träningspass, bastubad, mindfullnessmålning, fiske och skogspromenader.
Lägret genomförs på Hällsnäs i Mölnlycke för att ge deltagarna så bra förutsättningar som möjligt att koppla av och göra det som känns bäst för var och en.
20 av Ung Cancers medlemmar har blivit antagna att vara med. Deltagarna består både av drabbad- och närståendemedlemmar. Lägret är helt kostnadsfritt för medlemmar, Ung Cancer står för alla kostnader.
Om du är nyfiken kan du följ oss under helgen via vårt vårt Instagramkonto där ni kan ta del av stunder direkt från lägret.

Bild från Hällsnäs där rehabiliteringslägret hålls.

Hällsnäs där rehabiliteringslägret hålls.


Liknande inlägg

Så blev Kraftsamlingen 2019!

Ung Cancer har lämnat festivalen bakom sig och välkomnade istället sina medlemmar till Kraftsamlingen. Mellan den 25-27 oktober tog Ung Cancer...

Läs mer
Ung vuxen

Möt Linnéa Hjort – skapare av Ung Cancers nya armband

Sedan 2012 har våra armband fått representera den frustration, sorg och ilska som cancer bär med sig. Men de har...

Läs mer
Jag vill bidra

Nu söker vi volontärer till de första stoppen för turnén 2019!

Ung Cancer söker dig som under 2019 vill vara med och skapa nya mötesplatser där vi tillsammans kan göra ännu...

Läs mer
Jag vill bidra

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer