Turné 2019

Tack vare den nya mötesplatsen Fuck Cancer Days åker Ung Cancer nu även på turné! Vi gör 12 stopp under 2019 med start i mars. Vill du veta om och när vi kommer till din stad?

Pärldagarna har utvecklats och de nya mötesplatserna har fått namnet Fuck Cancer Days – en plats där vi kan samlas och tillsammans kan göra skillnad för unga vuxna cancerberörda. Fuck Cancer Days kommer bland annat bjuda in till föreläsning av våra medlemmar, externa inslag, att ställa frågor till oss på Ung Cancer och en chans att umgås tillsammans – men oroa dig inte, det finns fortfarande möjlighet att pärla.

Turnén kommer i mars att starta i Umeå, Göteborg, Malmö och Stockholm, utöver dessa stopp är det dessutom dags att besöka fler städer, men vi behöver din hjälp!

Vill du att vi kommer till din stad? Vet du en plats som hade passat perfekt för oss att samlas tillsammans på? Hör av dig till oss om du har, eller vet, en plats du tror skulle passa och berätta varför vi ska komma till din stad. Maila vår projektledare på stefania@ungcancer.se

Turnéstopp 2019

Föranmäl dig gärna är dock ingen garanti men hjälper oss att få en uppfattning om hur många som tänker komma.

UMEÅ
Vart: Comfort Hotel Winn
Datum & tid: 10 mars med start 14.00
Klicka här för anmälan till UMEÅ!

GÖTEBORG
Vart: Elite Park Avenue Hotel
Datum & tid: 10 mars med start 12.00
Klicka här för anmälan till GÖTEBORG!

MALMÖ
Vart: Quality Hotel View
Datum & tid: 10 mars med start 12.00
Klicka här för att anmäla dig till MALMÖ!

STOCKHOLM
Vart: Radisson Blu Waterfront Hotel
Datum & tid: 24 mars
Klicka här för att anmäla dig till STOCKHOLM!

Är du eller ditt företag intresserade av att sponsra något av turnéstoppen? Hör av dig till stefania@ungcancer.se

Engagera dig, ditt företag, din familj, din förening eller dina kollegor genom att vara med i våra Fuck Cancer Days – Stadsinsamlingar, klicka här för mer info!