Rehabiliteringsläger

Ung Cancer vill skapa rehabilitering som utgår ifrån unga vuxna cancerberördas individuella behov. Genom rehabiliteringslägret vill vi ge unga vuxna cancerdrabbade och närstående möjligheten att tillsammans bearbeta sina upplevelser.

Personer sitter och gör övningar under rehabiliteringslägret.

NÄSTA REHABILITERINGSLÄGER: 19-22 april 2018 

Ansökan till årets rehabiliteringsläger är nu stängd.

Ung Cancers rehabiliteringsläger 2018 anordnas 19-22 april på Brännö värdshus pensionat Baggen i Göteborgs skärgård. Lägret genomförs tillsammans med psykologer från Psykologpartners. Vi arbetar med verktyget Livskompassen både enskilt och i grupp. Livskompassen, som är framtaget gemensamt av Psykologpartners och Ung Cancer, handlar om att finna våra egna, unika värden i livet och att våga ta konkreta steg i den riktningen.

Förutom arbetet med Livskompassen finns också tid för att umgås och lära känna varandra.

Läs om förra årets läger här.

Lägret var helt fantastiskt! Det gav mig nya redskap och tips på hur jag kan utveckla mig själv i vardagen och våga ta ett steg framåt. Det har tagit mig sju år att komma dit jag är i dag, och lägret gjorde det möjligt att slita mig loss ifrån mitt gamla tankesätt. En stor sten lyfte från mina axlar och jag är så sjukt stolt över mig själv att jag vågade söka. Det här är det bästa jag har gjort.