Västerås

Här hittar du datum och information om våra närståendeträffar i Västerås. Alla närståendemedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

DATUM

11 oktober: Teaterföreställning ”Trettondagsafton” på Studio Westmannia, Västra ringvägen 14, Västerås kl.18:45. Vi samlas utanför entrén och går sedan in och ser på teater. Träffen är gemensam med Västerås drabbadgrupp och föranmälan görs i eventet på Facebook, alternativt till vår mailadress;n.vasteras@ungcancer.se. Anmälan ska göras senast 1 oktober.
26 oktober: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00. Vi fikar tillsammans och på denna träff kommer det att finnas möjlighet att pärla Fuck Cancer-armband.
10 november: Bio på SF Filmstaden, Smedjegatan 3, Västerås, ca 19:00.
Föranmälan till bion görs i eventet på Facebook, alternativt till vår mailadress; n.vasteras@ungcancer.se. Anmälan ska göras senast 7 november, och vi kommer att meddela exakt tid för bion samt aktuell filmtitel senare.
23 november: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00. Vi fikar tillsammans och på denna träff kommer det att finnas möjlighet att pärla Fuck Cancer-armband.
2 december: Julmarknad på Vallby Friluftsmuseum, Skerikesvägen 2 Västerås kl.11:00. Vi träffas utanför entrén och går sedan in och tittar på marknaden samt fikar tillsammans.
14 december: Julbord på Strike, Torggatan 1, Västerås kl.17:45.
Vi träffas utanför entrén och går sedan in och äter julbord tillsammans. Träffen är gemensam med Västerås drabbadgrupp och föranmälan till träffen görs i eventet på Facebook, alternativt till vår mailadress; n.vasteras@ungcancer.se senast 1 december. Skriv med om ni har eventuella allergier eller specialkost.
3 januari: Simning på Kristiansborgsbadet, Vallgatan 8, kl.18:45 i Västerås.
Vi samlas utanför entrén och går sedan in och simmar. Ung Cancer bjuder på frukt, men ta med egen handduk och ombyte. Om ni vill följa med, men är allergisk mot någon typ av frukt, meddela gärna det senast 1 januari via vår mailadress; n.vasteras@ungcancer.se.
24 januari: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00.
På denna träff kommer det att finnas möjlighet att pärla Fuck Cancer-armband och/eller måla mandalas.
1 februari: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00.
På denna träff kommer det att finnas möjlighet att pärla Fuck Cancer-armband.
Februari: Brunch på Hotel Plaza, Kopparbergsvägen 10, Västerås kl.12:00.
Träffen är gemensam med Västerås drabbadgrupp och föranmälan till träffen görs i eventet på Facebook, alternativt till vår mailadress; n.vasteras@ungcancer.se. Datum kommer snart!

OBS! Vid speciella fysiska behov. Maila ante@ungcancer.se senast 5 dagar vid varje träff.

KONTAKT

n.vasteras@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP

https://www.facebook.com/groups/289812141224034/

ANSVARIGA

Veronica Medin

Bild på Veronica.
Veronica Medin (var 20 år när hennes storasyster diagnosticerades med cancer).