Västerås

Här hittar du datum och information om våra närståendeträffar i Västerås. Alla närståendemedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

DATUM

28 februari: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00. Vi fikar tillsammans och på denna träff kommer det finnas möjlighet att pärla Fuck Cancer-armband. Anmälan till träffen görs i eventet på Facebook, alternativt till vår mailadress; n.vasteras@ungcancer.se senast 26 februari.

5 mars: Bowling på Strike, Torggatan 1, Västerås 18.00. Vi samlas 17.50 utanför entrén och går sedan in tillsammans för att spela bowling. Träffen är gemensam för närståendegruppen och drabbadgruppen. Anmälan senast 3 mars till n.vasteras@ungcancer.se  eller i Facebookgruppen.

21 mars: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00. Vi fikar tillsammans och på denna träff kommer det finnas möjlighet att pärla Fuck Cancer-armband. Anmälan senast 19 mars till n.vasteras@ungcancer.se  eller i Facebookgruppen.

10 april: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00. Vi fikar tillsammans och på denna träff kommer det finnas möjlighet att pärla Fuck Cancer-armband. Anmälan senast 8 april till n.vasteras@ungcancer.se  eller i Facebookgruppen.

27 april: Minigolf och glass på Djäknebergets restaurang, djäknebergsgatan 10, Västerås kl. 17:00. Om vädret är dåligt stannar vi inne och fikar. Anmälan senast 25 april till n.vasteras@ungcancer.se  eller i Facebookgruppen.

7 maj: Kubb och fika, Lögastrand, Lögarängsvägen 3, Västerås kl.17:30. Om en vill åka buss till träffen så är det buss nummer 7 mot Hacksta via lögarängen. Träffen är gemensam för närståendegruppen och drabbadgruppen. Anmälan senast 1 maj till n.vasteras@ungcancer.se  eller i Facebookgruppen.

22 maj: Teaterföreställning ”Vildhavre och blomstergödning” på Studio Westmannia, Västra ringvägen 14, Västerås kl.18:45. Vi samlas utanför entrén och går sedan in och ser på teater. Anmälan senast 12 maj till n.vasteras@ungcancer.se  eller i Facebookgruppen.

12 juni: Fika på Djäknebergets restaurang, djäknebergsgatan 10, Västerås kl.18:00. Anmälan senast 10 juni till n.vasteras@ungcancer.se  eller i Facebookgruppen.

30 juni: Grillning på Björnö kl.13:00. Träffen är gemensam för närståendegruppen och drabbadgruppen. Anmälan senast 20 juni till n.vasteras@ungcancer.se  eller i Facebookgruppen.

2 augusti: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00. Vi fikar tillsammans och på denna träff kommer det finnas möjlighet att pärla Fuck Cancer-armband. Anmälan senast 30 juli till n.vasteras@ungcancer.se  eller i Facebookgruppen.

28 augusti: Afternoon Tea. Mer info kommer om tid och plats! Anmälan senast 18 augusti till n.vasteras@ungcancer.se  eller i Facebookgruppen.

OBS! Vid speciella fysiska behov. Maila ante@ungcancer.se senast 5 dagar vid varje träff.

KONTAKT

n.vasteras@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP

https://www.facebook.com/groups/289812141224034/

ANSVARIGA

Veronica Medin

Bild på Veronica.
Veronica Medin (var 20 år när hennes storasyster diagnosticerades med cancer).