Karlstad

Här hittar du datum och information om våra närståendeträffar i Karlstad. Alla närståendemedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

DATUM

5 mars: Fika på Söta Grodan, Drottninggatan 27, kl. 17:00.

19 mars: Pärla armband och fika, vi möts utanför hotell Bilan, Karlbergsgatan 3, 16:00. Anmälan görs till mail: n.karlstad@ungcancer.se senast den 16 Mars. Uppge ev. allergier vid anmälan.

5 maj: Bio, SF Filmstaden, Drottninggatan 33B. Återkommer om tid och film. Anmälan görs till mail: n.karlstad@ungcancer.se senast 1 maj.

13 maj: Fika och besök på Rigadmuseet, Sandbäcksgatan 31, kl 13.00. Anmäl senast 7 Maj till mailadressen: n.karlstad@ungcancer.se

27 juni: Spa på Sundsta badhus, Drottning Kristinas väg 3, Kl. 15.00. Vi möts i entrén. Anmälan senast 20 juni till mailadressen: n.karlstad@ungcancer.se. Den här träffen är öppen för både drabbad- och närståendemedlemmar.

6 augusti: Picknick och minigolf på Mariebergsskogen, Treffenbergsvägen, kl 15.00. vi möts utanför den stora entrén. Anmälan senast 3 augusti till mailadress: n.karlstad@ungcancer.se. Uppge ev. allergier vid anmälan.

15 september: Fika på Sandys, Tingvallagatan 7, kl. 16.30.

KONTAKT
n.karlstad@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP

ANSVARIG
Maria Sidetun

Maria Sidetun

Berätta om din relation till cancer?
– Min första kontakt med sjukdomen var när min farmor drabbades när jag var 11 år och senare min mormor när jag var 17. 2014 drabbades även min bästa vän av cancer och det var även då jag blev medlem i Ung Cancer.

Varför ville du bli träffansvarig?
– Anledningen till att jag ville bli ansvarig för medlemsträffar är för att jag vet hur betydelsefullt det är att träffa andra i ungefär samma situation som en själv och jag saknade själv en mötesplats att kunna gå till i Karlstad.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
– Jag tycker att andra ska gå på träffarna för att träffa andra cancerberörda. Ibland är det skönt att bara vara och umgås med folk som har liknande erfarenheter.