Västerås

Här hittar du datum och information om våra drabbadträffar i Västerås. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

DATUM

5 mars: Bowling på Strike, Torggatan 1, Västerås 18:00. Vi samlas 17:50 utanför entrén och går sedan in tillsammans för att spela bowling. Träffen är gemensam för närståendegruppen och drabbadgruppen. Då vi måste boka banor så krävs föranmälan. Vill du vara med på träffen görs anmälan i eventet på Facebook, alternativt till någon av våra våra mailadresser; n.vasteras@ungcancer.se eller vasteras@ungcancer.se. Anmälan ska göras senast 3 mars.

27 mars: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00. Vi fikar tillsammans och på denna träff kommer det finnas möjlighet att pärla Fuck Cancer-armband. Anmälan till träffen görs i eventet på Facebook, alternativt till vår mailadress; vasteras@ungcancer.se senast 25 mars.

1 april: Prova på Bouldering på Sporthyr, Ängsgärdsgatan 9, Västerås kl 15.30. När man bouldrar klättrar man över tjockmattor utan rep och väggarna är så pass låga att man kan hoppa ner då man nått toppen. Därefter tar vi fika tillsammans. Anmälan senast 28 mars på Facebook, alternativt till vår mailadress; vasteras@ungcancer.se.

17 april: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00. Vi fikar tillsammans och på denna träff kommer det finnas möjlighet att pärla Fuck Cancer-armband. Anmälan senast 15 april alternativt till vår mailadress; vasteras@ungcancer.se.

7 maj: Kubb och fika på Lögastrand, Lögarängsvägen 3, Västerås kl.17:30. Om en vill åka buss till träffen så är det buss nummer 7 mot Hacksta via lögarängen. Träffen är gemensam för närståendegruppen och drabbadgruppen. Anmälan i eventet på Facebook, alternativt till någon av våra mailadresser;  n.vasteras@ungcancer.se eller vasteras@ungcancer.se. Anmälan ska göras senast 1 maj.

23 maj: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00. Vi fikar tillsammans och på denna träff kommer det finnas möjlighet att pärla Fuck Cancer-armband. Anmälan senast 21 maj på Facebook, alternativt till vår mailadress; n.vasteras@ungcancer.se.

10 juni: Brunch på Hotell Plaza, Kopparbergsvägen 10, kl 12:00. Vi träffas utanför och går sedan in och äter brunch tillsammans. Sista anmälningsdag är
1 juni till vasteras@ungcancer.se eller i eventet på Facebook, skriv med eventuella allergier och specialkost.

30 juni: Grillning på Björnö kl.13:00. Träffen är gemensam för närståendegruppen och drabbadgruppen. Då vi måste köpa bussbiljetter och grillmaterial så krävs föranmälan. Vill du vara med på träffen görs anmälan i eventet på Facebook, alternativt till någon av våra vår mailadresser; n.vasteras@ungcancer.se ellervasteras@ungcancer.se. Anmälan ska göras senast: 20 juni.

24 augusti: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00. Anmälan till träffen görs i eventet på Facebook, alternativt till vår mailadress; vasteras@ungcancer.se.

KONTAKT

vasteras@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP

https://www.facebook.com/groups/232718766795092/

ANSVARIGA

Frida Caballero

Frida Caballero

Berätta om din relation till cancer
– Jag har haft personer i min omgivning som har drabbats av cancer. Jag själv fick min cancerdiagnos år 2014.

Varför ville du bli träffansvarig?
– Rollen som träffansvarig ger mig möjligheten att växa som person samt kommer det vara en slags bearbetning för mig att träffa andra i liknande situation. Ung Cancer har varit så givande under min cancerresa. Jag önskar att jag hade känt till organisationen och framför allt om träffarna tidigt. Under mitt första år som drabbad hade jag ingen att prata med, vilket får mig att vilja ha rollen som träffansvarig ännu mer. Jag vill inte att andra ska uppleva det jag fick uppleva. Jag ser det både som hedrande och otroligt viktigt uppdrag att vara ansvarig för träffarna i Västerås.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
– Träffarna är en möjlighet för drabbade medlemmarna att träffa andra drabbade. Det är så givande att träffa andra i liknande situationer, där man kan dela känslor, erfarenhet och berättelse samtidigt som man får ett avbrott i vardagen.