Västerås

Här hittar du datum och information om våra drabbadträffar i Västerås. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

DATUM

11 oktober: Teaterföreställningen ”Trettondagsafton” på Studio Westmannia, Västra ringvägen 14, kl 18:45. Träffen är gemensam med närståendegruppen och vi samlas utanför entrén och går sedan in tillsammans och ser föreställningen. Sista anmälningsdag är 1 oktober till vasteras@ungcancer.se eller i eventet på Facebook.
25 oktober: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, kl 17:45.
16 november: Bio på SF Filmstaden, Smedjegatan 3. Film och tid bestäms den 15 november då bioprogrammet kommer upp på SF´s hemsida. Sista anmälningsdag är 14 november till vasteras@ungcancer.se eller i eventet på Facebook.
27 november: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, kl 17:45.
2 december: Julmarknad med fika på Vallby friluftsmuseum, Skerikesvägen 2, kl 13.00 . Vi träffas utanför entrén till museumet och går sedan in tillsammans. Sista anmälningsdag är 25 november till vasteras@ungcancer.se eller i eventet på Facebook.
14 december: Julbord på Strike, Torggatan 1, kl 17:45 . Vi träffas utanför entrén och går sedan in och äter tillsammans med närståendegruppen. Sista anmälningsdag är 1 december till vasteras@ungcancer.se eller i eventet på Facebook, skriv med eventuella allergier och specialkost.
10 januari: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, kl 17:45.
24 januari: Simning på Kristiansborgsbadet, Vallgatan 8, kl 18:45. Vi träffas utanför och går sedan in och simmar. Ung Cancer bjuder på frukt, men ta med badkläder, handduk och hänglås. Sista anmälningsdag är 17 januari till vasteras@ungcancer.se eller i eventet på Facebook, skriv med eventuella allergier.
11 februari: Brunch på Hotell Plaza, Kopparbergsvägen 10, kl 12:00. Vi träffas utanför och går sedan in och äter brunch tillsammans med närståendegruppen. Sista anmälningsdag är 1 februari till vasteras@ungcancer.se eller i eventet på Facebook, skriv med eventuella allergier och specialkost. Vid speciella fysiska behov, maila ante@ungcancer.se senast 5 dagar innan medlemsträffen.

OBS! Vid speciella fysiska behov, maila ante@ungcancer.se senast 5 dagar innan medlemsträffen

KONTAKT

vasteras@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP

https://www.facebook.com/groups/232718766795092/

ANSVARIGA

Angelica Medin

Angelica Medin – Fick Hodgkins Lymfom när hon var 23 år.

Berätta om din relation till cancer?
– Jag blev sjuk i Hodgkins Lymfom 2008, med återfall 2010 och 2011.

Varför ville du bli träffansvarig?
– I början av min sjukdomsperiod sökte jag efter andra som var i samma sits som jag var. Det var inte lätt, men jag fann Ung Cancer och blev medlem när organisationen fortfarande var ny. Jag blev medlemsträffsansvarig för att försöka bidra till att fler hittar Ung Cancer.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
– Genom åren och medlemsträffar har jag lärt känna organisationen och lärt mig mer om mig själv samt funnit många nya vänner.

Vad planerar ni att göra på träffarna?
– Några av träffarna som är planerade under hösten är simning, bio, julmarknad och julbord.