Halmstad

Här hittar du datum och information om våra drabbadträffar i Halmstad. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

DATUM

1 juli: Första träffen blir en fika på café NOSH, Hamngatan 27, kl 17:30.
Låt oss presentera oss för varandra och skapa nya vänskaper. Anmälning till halmstad@ungcancer.se senast 30/6.

25 juli: Minigolf och glass på Japans golfbanor, Södra badvägen 53, kl 18:00. Anmälan till halmstad@ungcancer.se senast 23/7.

8 augusti: Spelkväll med något gott i magen, kanske blir det kubb, bowling eller brädspel? Plats meddelas snarast, vi ses dock kl 18:00. Anmälan till halmstad@ungcancer.se senast 5/8 meddela då även eventuella allergier.

23 augusti: Picknick i samband med Rix FM Festival på stora torg. Vi träffas och tar en picknick i Picassoparken innan vi tar oss till stora torg och ser vad festivalen har att erbjuda, konserten börjar kl 19 och vi ses i Picassoparken kl 17.30. Anmälan till halmstad@ungcancer.se senast den 22/8 meddela då även eventuella allergier.

24 september: Quiz på O’learys med buffé, Storgatan 28-30, kl 18:00. Quiz och mat, kan det bli en bättre start på hösten? Anmälan till halmstad@ungcancer.se senast den 20/9 meddela då även eventuella allergier.

1 oktober: Pärlträff; vi ses och gör de ikoniska ”Fuck cancer-armbanden” ihop. För att orka pilla så kör vi även lite pizza denna kvällen. Träffen är på Nässjögatan 10, kl 18:00. Anmälan till halmstad@ungcancer.se senast den 30/9 meddela då även eventuella allergier.

16 oktober: BIO! Här får vi tillsammans komma överens om vilken film vi vill se. Så klart ingår snacks och dryck. Tiden här får vara lite svävande men tanken är omkring kl 18:00. Vi ses utanför biografen. Anmälan till halmstad@ungcancer.se senast den 9/10.

7 november: Vi firar kladdkakans dag! Bäst är en kladdkaka när den är nygjord, så vi bakar ihop denna kväll. Återkommer om plats för denna träff. Anmälan till halmstad@ungcancer.se senast den 6/9 meddela då även eventuella allergier.

24 november: Brunch på Svarta örnshuset. Ryktet säger att den ska vara grym här! Svarta örnshuset ligger på Erik Dahlbergsgata 2. Brunchen startar kl 11:00. Anmälan till halmstad@ungcancer.se senast den 17/11 meddela då även eventuella allergier.

19 december: Allt det goda har inte ett slut men vi tar en liten paus. En terminsavslutningsträff kan vi krydda till det lite extra på. Ett julbord, ett spabesök? Tillsammans kommer vi fram till vad som passar bäst.Kom med ditt förslag till halmstad@ungcancer.se eller meddela under tidigare träff om just ditt önskemål. Anmälan och info kommer närmare det aktuella datumet.
OBS! Vid speciella fysiska behov. Maila sandra@ungcancer.se senast 5 dagar innan varje aktuell träff.

KONTAKT

halmstad@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP

https://www.facebook.com/groups/245169592250922/

ANSVARIGA

Pernilla Silverfrid