Västerås

Här hittar du datum och information om våra drabbadträffar i Västerås. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

DATUM

19 januari: Hotellfrukost på Elite stadshotellet. Träffen är gemensam för närståendegruppen och drabbadgruppen. Anmälan senast 10 januari till vasteras@ungcancer.se  eller i Facebookgruppen.

5 februari: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00. Vi fikar tillsammans och på denna träff kommer det finnas möjlighet att pärla Fuck Cancer-armband. Anmälan senast 4 februari i Facebookgruppen eller till vasteras@ungcancer.se.

13 mars: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00. Vi fikar tillsammans och på denna träff kommer det finnas möjlighet att pärla Fuck Cancer-armband. Anmälan till träffen görs i eventet på Facebook, alternativt till vår mailadress; vasteras@ungcancer.se senast 6 mars.

28 april: Grilla tillsammans med närståendegruppen. Vi träffas 13:00 på centralstationen i Västerås och åker tillsammans till Lögarängen/Björnö där vi grillar korv/halloumi och spelar kubb. Anmälan senast 24 april i event i Facebookgruppen eller till n.vasteras@ungcancer.se.

8 maj: Bio SF Filmstaden, Smedjegatan 3, Västerås, ca kl 19.00. Mer information om film och exakt tid kommer senare. Sista anmälningsdag: 4 maj.

OBS! Vid speciella fysiska behov. Maila ante@ungcancer.se senast 5 dagar vid varje träff.

KONTAKT

vasteras@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP

https://www.facebook.com/groups/232718766795092/

ANSVARIGA

Frida Caballero

Frida Caballero

Berätta om din relation till cancer
– Jag har haft personer i min omgivning som har drabbats av cancer. Jag själv fick min cancerdiagnos år 2014.

Varför ville du bli träffansvarig?
– Rollen som träffansvarig ger mig möjligheten att växa som person samt kommer det vara en slags bearbetning för mig att träffa andra i liknande situation. Ung Cancer har varit så givande under min cancerresa. Jag önskar att jag hade känt till organisationen och framför allt om träffarna tidigt. Under mitt första år som drabbad hade jag ingen att prata med, vilket får mig att vilja ha rollen som träffansvarig ännu mer. Jag vill inte att andra ska uppleva det jag fick uppleva. Jag ser det både som hedrande och otroligt viktigt uppdrag att vara ansvarig för träffarna i Västerås.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
– Träffarna är en möjlighet för drabbade medlemmarna att träffa andra drabbade. Det är så givande att träffa andra i liknande situationer, där man kan dela känslor, erfarenhet och berättelse samtidigt som man får ett avbrott i vardagen.