Västerås

Här hittar du datum och information om våra drabbadträffar i Västerås. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

DATUM

29 september: Retrogathering 2018. Retrogathering är en träff för samlare, spelare och övriga entusiaster av äldre tiders datorer och TV-spel. Man får möjligheten att spela på den unika Nintendo PlayStation. Testa klassiska spel i en stor spelavdelning. Adress: Viktor Larssons Plats 1, Västerås  och vi möts kl 15.00. Mer om eventet (http://retrogathering.se) Anmälan till träffen görs i eventet på Facebook, alternativt till vår mailadress: vasteras@ungcancer.se senast 27 oktober.

7 oktober: Västerås Retromarknad på Växhuset mitt i Västerås city kl. 13.30. Efteråt tar vi en Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00. Vi fikar tillsammans och på denna träff. Anmälan till träffen görs i eventet på Facebook, alternativt till vår mailadress: vasteras@ungcancer.se senast 4 oktober.

7 november: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00. Vi fikar tillsammans och på denna träff kommer det finnas möjlighet att pärla Fuck Cancer-armband. Anmälan till träffen görs i eventet på Facebook, alternativt till vår mailadress; vasteras@ungcancer.se senast 6!november.

14 november: Vi besöker trampolinparken Yoump! på Hälla. Träffen är gemensam för närståendegruppen och drabbadgruppen. Anmälan görs senast 9 november till vasteras@ungcancer.se eller i Facebookgruppen. Info om tid och plats meddelas senare.

2 december: Julbord på Elite stadshotellet..Träffen är gemensam för närståendegruppen och drabbadgruppen. Anmälan görs senast 20 november till n.vasteras@ungcancer.se eller i eventet i Facebookgruppen. Info om tid och plats kommer senare.

19 januari: Hotellfrukost på Elite stadshotellet. Träffen är gemensam för närståendegruppen och drabbadgruppen. Anmälan senast 10 januari till vasteras@ungcancer.se  eller i Facebookgruppen.

5 februari: Fika på Wayne’s coffee, Torggatan 1, Västerås kl.18:00. Vi fikar tillsammans och på denna träff kommer det finnas möjlighet att pärla Fuck Cancer-armband. Anmälan senast 4 februari i Facebookgruppen eller till vasteras@ungcancer.se.

OBS! Vid speciella fysiska behov. Maila ante@ungcancer.se senast 5 dagar vid varje träff.

KONTAKT

vasteras@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP

https://www.facebook.com/groups/232718766795092/

ANSVARIGA

Frida Caballero

Frida Caballero

Berätta om din relation till cancer
– Jag har haft personer i min omgivning som har drabbats av cancer. Jag själv fick min cancerdiagnos år 2014.

Varför ville du bli träffansvarig?
– Rollen som träffansvarig ger mig möjligheten att växa som person samt kommer det vara en slags bearbetning för mig att träffa andra i liknande situation. Ung Cancer har varit så givande under min cancerresa. Jag önskar att jag hade känt till organisationen och framför allt om träffarna tidigt. Under mitt första år som drabbad hade jag ingen att prata med, vilket får mig att vilja ha rollen som träffansvarig ännu mer. Jag vill inte att andra ska uppleva det jag fick uppleva. Jag ser det både som hedrande och otroligt viktigt uppdrag att vara ansvarig för träffarna i Västerås.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
– Träffarna är en möjlighet för drabbade medlemmarna att träffa andra drabbade. Det är så givande att träffa andra i liknande situationer, där man kan dela känslor, erfarenhet och berättelse samtidigt som man får ett avbrott i vardagen.