Umeå

Här hittar du datum och information om våra drabbadträffar i Umeå. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

DATUM

10 oktober: Fika på Espresso House, kungsgatan 53 Umeå, kl 18:00. Anmälan skickas in per mail eller i den lokala Facebookgruppen senast 10 oktober.
25 oktober: Fika på Cafe mekka. Rådhusesplanaden 15 Umeå, kl 19:00. Anmälan skickas in per mail eller i den lokala Facebookgruppen senast den 24 oktober.
13 november: Fika på Cafe Station, Östra Rådhusgatan 2C Umeå, kl 19.00. Anmälan skickas in per mail eller i den lokala Facebookgruppen senast den 12 november.
20 november: Informationskväll hos Psykologpartners, Storgatan38, Umeå,  kl 16.00-17.00. Anmälan till ante@ungcancer.se senast den 16 november. Mer info hittar du i den lokala Facebookgruppen.
12 december: Julbord på Sävargården, Gammlia Umeå, kl 18.00. Anmälan senast 5 december per mail eller i den lokala Facebookgruppen.
16 januari: Fika på Espresso House, kungsgatan 53 Umeå, kl 19:00. Anmälan skickas in per mail eller i den lokala Facebookgruppen senast den 15 januari.
8 februari: Fika och spel på Megazone, Östra Rådhusgatan 8 D, Umeå, kl 18.30. Anmälan skickas in per mail eller i den lokala Facebookgruppen senast den 7 februari.

KONTAKT

umea@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP

https://www.facebook.com/groups/119652981479607/

ANSVARIGA

Linda Terneborg och Daniel Renvall

Linda Terneborg (var 23 år när hon diagnostiserades med malignt melanom) och Daniel Renvall (var 23 år när han diagnosticerades med testikelcancer).

Linda:
Berätta om din relation till cancer?

– Jag har fått två cancerdiagnoser, den första när jag var 23 år och den andra fick jag nyligen. Just nu får jag fortfarande behandling.

Varför ville du bli träffansvarig?
– Ung Cancer har gett mig mycket stöd och dessutom ett nätverk med kontakter. Jag ville bli medlemsträffsansvarig för att ge tillbaka till organisationen.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
– För att träffa andra som har varit eller är i en liknande situation, eller för att bara umgås och träffa ett gäng härliga människor.

Vad planerar ni att göra på träffarna?
– Vi har planerat att fika på de flesta träffarna. Det finns också planer för spel på Mega zone (till exempel biljard/laserdome) och att äta julbord tillsammans. Nytt för den här gången är att det kommer att finnas pärlor för de som vill göra armband på träffarna.