Örebro

Här hittar du datum och information om våra drabbadträffar i Örebro. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

DATUM

8 januari: Fikaträff, Sveas Konditori, Stortorget 15-17, kl 17:00. Anmäl senast 24h innan till orebro@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

23 januari: Hockeymatch Örebro – Växjö, Behrn Arena, Restalundsvägen 4, kl. 19.00. Sista anmälningsdag är 16/1 till orebro@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen. Uppge om du behöver rullstolsplats vid anmälan.

3 februari: Brunch med närståendegruppen på Hälls Stallbacken, Engelbrektsgatan 12, kl 09.00. Anmäl senast 24h innan till orebro@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

9 mars: Lunchträff Sushi Yama, Stortorget 8, kl. 12.00. Anmäl senast 24 h innan till orebro@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

3 april: Brunch med närståendegruppen på Hälls Stallbacken, Engelbrektsgatan 12, kl. 09.00. Anmäl senast 24h innan till orebro@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

17 april: Fikaträff, Hälls Stallbacken, Engelbrektsgatan 12, kl. 18:00. Anmäl senast 24h innan till orebro@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

 

KONTAKT

orebro@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP

https://www.facebook.com/groups/976903702330677/

ANSVARIG

Robin Sandberg

Robin:
Berätta om din relation till cancer?
– Jag har själv haft en hjärntumör. Jag opererades 2006 efter att under lång tid haft konstant migrän och även fått påverkan på min syn. Tumören satt vid hypofysen vilket innebär att jag idag måste ersätta allt som jag inte kan producera själv. Min syn är däremot helt återställd vilket är fantastiskt. Jag har lärt mig att leva med det och även de seneffekter som kommit, till exempel hjärntrötthet.

Varför ville du bli träffansvarig?
– Mycket handlar om att man vill ge något tillbaka när man själv har överlevt sin cancer. Stötta andra som har det tufft under och efter behandling med allt som cancer kan ställa till.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
– Det är ett utmärkt tillfälle att träffa andra i liknande situation för att utbyta erfarenheter eller bara för att komma hemifrån en stund och göra något som är roligt och kravlöst.