Örebro

Här hittar du datum och information om våra drabbadträffar i Örebro. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

DATUM

29 juni: Minigolf och glass – Sommaravslutning! Örebro Bangolf, Ulla Billqvists park Fanjunkarevägen 2, kl. 14:00. Sista anmälningsdag är 27/6 till orebro@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

14 augusti: Bio med närståendegruppen, Filmstaden Örebro, Drottninggatan 6-8, Återkommer med film och tid. Anmäl senast 12/8 tillorebro@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen. Uppge om du behöver rullstolsplats vid anmälan.

7 september: Fika & pärlträff med närståendegruppen, Clarion Hotel, Kungsgatan 14, kl. 14:00. Anmäl senast 24 h innan till orebro@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen. Uppge ev. allergier vid anmälan.

30 september: Frukostbuffé, Café Java, Kungsgatan 9, kl. 09:00. Anmäl senast 24 innan till orebro@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

12 oktober: Lunchträff med Sushi, Sushi Yama, Stortorget 8, kl. 12:00. Anmäl senast 24 h innan till orebro@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

31 oktober: Fikaträff med närståendegruppen, Sveas Konditori, Stortorget 15-17, kl. 17:00. Anmäl senast 24h innan till orebro@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen

15 november: Frukostbuffé, Café Java, Kungsgatan 9, kl. 09:00. Anmäl senast 24 innan till orebro@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

30 november: Fikaträff, Hälls Stallbacken, Engelbrektsgatan 12, kl. 17:00. Anmäl senast 24h innan till orebro@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

14 december: Julavslutning och julbord tillsammans med närståendegruppen, Återkommer med tid och plats. Sista anmälningsdag är 12/12 till orebro@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen. Uppge ev. allergier vid anmälan.

 

Vid speciella fysiska behov, maila sandra@ungcancer.se senast 5 dagar innan medlemsträffen.

 

 

KONTAKT

orebro@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP

https://www.facebook.com/groups/976903702330677/

ANSVARIG

Robin Sandberg

Robin:
Berätta om din relation till cancer?
– Jag har själv haft en hjärntumör. Jag opererades 2006 efter att under lång tid haft konstant migrän och även fått påverkan på min syn. Tumören satt vid hypofysen vilket innebär att jag idag måste ersätta allt som jag inte kan producera själv. Min syn är däremot helt återställd vilket är fantastiskt. Jag har lärt mig att leva med det och även de seneffekter som kommit, till exempel hjärntrötthet.

Varför ville du bli träffansvarig?
– Mycket handlar om att man vill ge något tillbaka när man själv har överlevt sin cancer. Stötta andra som har det tufft under och efter behandling med allt som cancer kan ställa till.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
– Det är ett utmärkt tillfälle att träffa andra i liknande situation för att utbyta erfarenheter eller bara för att komma hemifrån en stund och göra något som är roligt och kravlöst.