Nyköping

Här hittar du datum och information om våra drabbadträffar i Nyköping. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

DATUM

15 oktober: Hotellfrukost och pärla armband på Restaurang Voyage på Brunnsgatan 31 i Nyköping, kl 09:00-12:00. Anmäl ditt deltagande senast den 14 Oktober 15:00 på mail eller i den lokala Facebookgruppen.
22 november: Fika på Espresso House, Västra Storgatan 14 i Nyköping, kl 18:00-20:00. Anmäl ditt deltagande senast 12:00 samma dag på mail eller i den lokala Facebookgruppen.
15-18 december: Julavslutning i Nyköping – mer information kommer!
17 januari: Fika på Espresso House, Västra Storgatan 14 i Nyköping, kl 18:00-20:00. Anmäl ditt deltagande senast 12:00 samma dag på mail eller i den lokala Facebookgruppen.
21 februari: Bio på, Norrköpingsvägen 13 i Nyköping, ca kl 18:00. Vi återkommer med exakt tid när schemat för vår/vinterns filmer har kommit. Anmäl ditt deltagande senast samma dag 12:00 på mail eller i den lokala Facebookgruppen.

Gäller alla event: Vid speciella fysiska behov, maila ante@ungcancer.se senast 5 dagar innan medlemsträffen.

OBS! Anmälan krävs vid alla medlemsträffar.

KONTAKT
sormland@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP
https://www.facebook.com/groups/136966419747964/

ANSVARIG
Sandra Nevala och Therese Lejon.

Sandra Nevala och Therese Lejon.

 

Sandra:
Berätta om din relation till cancer? 
– Redan innan jag ens hade någon kontakt med cancer köpte jag varje år ett armband då jag tyckte att dom var läckra och för att bidra till en god sak. Jag själv blev drabbad när jag var 25 år gammal och hade precis fått min son som var 6 månader när jag fick cancer.

Varför ville du bli träffansvarig?
– Så mycket som Ung Cancer hjälper drabbade och närstående så är det mitt sätt att ge tillbaka för det fina arbetet Ung Cancer gör!

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
– För att prata och träffa andra som kanske känner och kan relatera till en själv. Och för att det kommer att bli fruktansvärt skoj!  Man har inget att förlora på att komma på träffarna.

Vad planerar ni att göra på träffarna?
– Vi planerar att hitta på lite varierande aktiviteter, så att så många som möjligt vill följa med. Sedan är vår plan i längre sikt att se efter vad alla vill göra, att man får föra egna önskemål på aktiviteter och att man därefter ser om det är möjligt att fullfölja dessa önskemål. Desto fler vi är desto roligare blir det!

Therese:
Berätta om din relation till cancer?
– Jag är själv drabbad, under min graviditet fick jag beskedet att jag hade livmoderhalscancer.

Varför ville du bli träffansvarig?
– Ung Cancer har gett mig så mycket och nu vill jag gärna ge tillbaka till andra drabbade.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
– Att bara få vara med andra drabbade ger en enorm styrka och samhörighet och jag hoppas att vi kommer kunna förmedla detta genom våra träffar.

Vad planerar ni att göra på träffarna?
– Vi önskar att ha en så stor variation som möjligt ut ifrån de förutsättningar som finns. Vi vill försöka skapa olika mötesplatser som förhoppningsvis attraherar så många som möjligt. Ju längre tiden går desto mer lär vi känna medlemmarna och förhoppningsvis kan vi ta in deras feedback och hitta på saker utifrån deras önskemål och idéer.