Karlstad

Här hittar du datum och information om våra drabbadträffar i Karlstad. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

DATUM

Mer info om vårens träffar kommer snart!

KONTAKT

karlstad@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP

https://www.facebook.com/groups/229213180546794/

ANSVARIGA

Jenni Jansson och Helena Hedenberg

Bild på Jenni och Helena.
Jenni Jansson – fick Hodgkins lymfom när hon var 24 år, Helena Hedenberg – fick kronisk myeloisk leukemi (KML) när hon var 28 år.

Jenni:
Berätta om din relation till cancer?

– Jag drabbades av Hodgkins lymfom när jag var 24 år.

Varför ville du bli träffansvarig?
– Jag tycker att det är otroligt viktigt att en organisation som Ung Cancer finns. Som ung och cancerdrabbad är det ett stöd att få träffa andra i samma situation och Ung Cancer stöttar på ett sätt som andra organisationer inte gör.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
– Det är ett sätt att kunna träffa andra som också kämpat mot cancer. På träffarna väljer man själv hur mycket man vill dela med sig, många gånger är det skönt att bara få ett avbrott i vardagen tillsammans med människor som man vet har förståelse för det man går igenom.

Vad planerar ni att göra på träffarna?
– Under hösten kommer vi att träffas för att prata och fika på ett café i Karlstad. Vi har också planerat in en brunch och en julavslutning med middag på restaurang. Vid något tillfälle planerar vi även att pärla armband för Ung Cancers räkning.