Karlstad

Här hittar du datum och information om våra drabbadträffar i Karlstad. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

DATUM

3 oktober: Fika på Sandys, Tingvallagatan 7 i Karlstad, kl 18:00. Anmälan senast 2 oktober till karlstad@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.
28 oktober: Brunch på Scandic City, Drottninggatan 3 i Karlstad, kl 12:00. Anmälan senast 26 oktober till karlstad@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.
23 november: Fika på Sandys, Tingvallagatan 7 i Karlstad, kl 18:00. Anmälan senast 22 november till karlstad@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.
14 december: Julavslutning med middag på restaurang Cazanova, Kungsgatan 16 i Karlstad kl 18.00. Det blir trerätters middag med följande alternativ: Förrätt: Nybakade vitlöksbröd med aioli eller kantarellsoppa med litet vitlöksbröd till. Huvudrätt: Grillad pepparstek på oxfilé eller stekt gös med hummersås och räkor. Efterrätt: Creme Bruleé eller glass med varma hjortron. (Vill någon väldigt gärna ha tiramisu, går säkerligen det att ordna!) Vegetariskt alternativ kommer finnas till huvudrätt, troligen pasta eller pizza. Meddela om du kommer och vad du vill äta senast tisdag 12 december till karlstad@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.
9 januari: Fika på Sandys, Tingvallagatan 7 i Karlstad, kl 18:00. Anmälan senast 8 januari till karlstad@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.
12 februari: Fika på Sandys, Tingvallagatan 7 i Karlstad, kl 18:00. Anmälan senast 11 februari till karlstad@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

KONTAKT

karlstad@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP

https://www.facebook.com/groups/229213180546794/

ANSVARIGA

Jenni Jansson och Helena Hedenberg

Bild på Jenni och Helena.
Jenni Jansson – fick Hodgkins lymfom när hon var 24 år, Helena Hedenberg – fick kronisk myeloisk leukemi (KML) när hon var 28 år.

Jenni:
Berätta om din relation till cancer?

– Jag drabbades av Hodgkins lymfom när jag var 24 år.

Varför ville du bli träffansvarig?
– Jag tycker att det är otroligt viktigt att en organisation som Ung Cancer finns. Som ung och cancerdrabbad är det ett stöd att få träffa andra i samma situation och Ung Cancer stöttar på ett sätt som andra organisationer inte gör.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
– Det är ett sätt att kunna träffa andra som också kämpat mot cancer. På träffarna väljer man själv hur mycket man vill dela med sig, många gånger är det skönt att bara få ett avbrott i vardagen tillsammans med människor som man vet har förståelse för det man går igenom.

Vad planerar ni att göra på träffarna?
– Under hösten kommer vi att träffas för att prata och fika på ett café i Karlstad. Vi har också planerat in en brunch och en julavslutning med middag på restaurang. Vid något tillfälle planerar vi även att pärla armband för Ung Cancers räkning.