Borås

Här hittar du datum och information om våra drabbadträffar i Borås. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

DATUM

 

9 januari: Fika på Café Tant Grön, Allégatan 27, kl 17:30.

3 februari: Brunch på Café Viskan, Sandwalls Plats 5, kl 11:00. Anmälan på mail: boras@ungcancer.se eller i den lokala facebookgruppen. Sista anmälningsdag är den 30:e januari .

KONTAKT

boras@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP

https://www.facebook.com/groups/1631909543739000/

ANSVARIG

Frida Molldén

Frida Molldén
Frida Molldén (var 22 år när hon fick diagnosen hjärntumör).

Berätta om din relation till cancer?
– När jag var 23 år upptäcktes i samband med att min son förlöstes genom kejsarsnitt att jag hade en hjärntumör. Cancern gör sig dagligen påmind i mitt liv, vissa dagar mer och andra mindre. Den har varit med och format mig till den jag är idag.

– I relationen till cancer finns så oerhört mycket smärta, oro och ångest men samtidigt en väldig gemenskap och glädje. Cancern har bland annat gett mig flera underbara vänner som jag aldrig hade träffat om det inte hade varit för den och Ung Cancer.

Varför ville du bli träffansvarig?
– Jag ville starta upp träffarna i Borås för att jag själv och andra skulle få möjlighet att träffa personer i samma situation. Kunna möta människor att dela erfarenheter och känslor med.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
– För att träffa andra som på riktigt förstår vad de går igenom, för att skratta, gråta, skämta eller gnälla. Att få känna det man känner och bara vara den man är utan att bli missförstådd eller dömd.