Medlemsträffar

Du som medlem i Ung Cancer är alltid varmt välkommen till våra medlemsträffar. Här kan du komma i kontakt med andra unga vuxna cancerdrabbade och närstående som bor i samma område som du själv. Träffarna är alltid gratis för dig som medlem.

Medlemmar spelar shuffleboard.

Medlemsträffarna hålls i ett 20-tal städer runt om i landet. Träffarna delas för det mesta upp så att drabbadmedlemmar träffas för sig och närståendemedlemmar för sig. Oftast innebär träffarna en fika, brunch eller någon enklare aktivitet men de kan också vara spelkvällar, utflykter, idrottsevenemang eller biobesök. Det är medlemmar själva som håller i träffarna och planerar dem efter att ha utbildats av Ung Cancer.

Det spelar ingen roll om du eller din närstående har cancer nu eller har haft det tidigare – alla medlemmar är välkomna.

Här under kan du läsa mer om alla medlemsträffar som är inplanerade i just din stad.

Om du är 16-30 år och har eller har haft cancer, eller är närstående till någon som är eller har varit sjuk, men inte är medlem i Ung Cancer, kan du ändå komma på en träff för att se hur det fungerar. Du kan också ta med dig någon om du inte vill gå själv.

Det är alltid gratis att gå på våra medlemsträffar. Ung Cancer står för alla kostnader och kan också betala resan till och från träffen om du bor en bit bort.

Personer sitter vid ett bord och pratar.

Träffar drabbade

Läs mer

Personer spelar shuffleboard.

Träffar närstående

Läs mer