Ung Cancer Festival

Ung Cancer Festival är en av världens största mötesplatser för unga vuxna cancerberörda. Under en helg får alla medlemmar i Ung Cancer möjlighet att umgås, dela erfarenheter och delta i föreläsningar och workshops. 8 augusti öppnar anmälan för Ung Cancer Festival 2017!

Snart är det dags för årets stora höjdpunkt – Ung Cancer Festival! På Ung Cancer Festival kan du träffa hundratals andra unga vuxna som på olika sätt lever med eller nära cancer. Personer som vet och förstår vad det innebär och som har liknande erfarenheter som du. Under en helg ger vi dig möjligheten att ta dig vidare i just din resa tillsammans med andra medlemmar i Ung Cancer från hela landet.

Syftet med festivalen är att skapa en plats där unga vuxna cancerberördas behov står i fokus och där du kan återvända hem full av ny motivation och energi och med flera nya vänner. På festivalen bestämmer du själv upplägget utifrån dina behov och intressen. För många av deltagarna är festivalen första gången de kommer i kontakt med andra unga vuxna i liknande situation som de själva.

På festivalen kan du upptäcka nya intressen eller hobbys, allt från yoga till e-sport. Du kan prova peruker, jamma i vårt musikrum eller träffa en psykolog, sexolog eller adoptionskonsulent. Inspireras av föreläsare som Charlie Söderberg eller Leo Razzak innan du kör ett tufft träningspass med en tränare eller bara slappar i vårt hängrum. Men också lära dig om dina rättigheter kring sjukpenning, närståendepenning eller om att överklaga i vården. På kvällen är det musik och mat, sedan fest!

Kom som du är och var den du är – på Ung Cancer Festival kan du skapa den perfekta helgen för dig själv samtidigt som du träffar hundratals andra medlemmar i Ung Cancer.

Ung Cancer Festival är en av världens största festivaler för unga vuxna cancerberörda. Både drabbade- och närståendemedlemmar är välkomna!

Festivalen är på Clarion Hotel Malmö Live och pågår 3-5 november 2017.

FESTIVALEN HAR 200 PLATSER
Eftersom det är ett begränsat antal platser kommer vi släppa 100 platser åt gången. Detta eftersom alla ska få hinna få en chans att anmäla sig till Festivalen. Om platserna går åt fort kommer det finnas en reservlista att anmäla sig på för eventuella avhopp.

UNG CANCER FESTIVAL ÄR FULLBOKAT

ANMÄL DIG PÅ RESERVLISTAN TILL FESTIVALEN

När du anmäler dig som reserv så innebär det att du eventuellt kommer att bli erbjuden en plats till festivalen. Vi kommer fylla på med deltagare från reservlistan om någon som har en plats avsäger sig sin egna plats.

HÄR ANMÄLER DU DIG SOM RESERV!

Denna lista kan inte bli full utan går att skriva upp sig på fram till och med 1 oktober

Vid frågor så mailar ni till festival@ungcancer.se

Exempel på innehållet från Ung Cancer Festival 2016:

Föreläsningar/workshops/aktiviteter:

Charlie Söderberg- Ett rikare liv
Psykologpartners – Svåra samtal
Sonja Abrahamsson – Tänk om låg sexlust inte var ett problem
Christian Dahlström – Panikångest
Adecco – I huvudet på en rekryterare
Elisabeth Sarrander – Existeniella frågor
Zanyar Adami – Överkom dina begränsningar
Wa-dietiserna – Ett forum med mat och näring på temat
Friskis & Svettis – Cross, löpteknik, cirkelträning och dans afro
Diana Neumann – Yoga
Sebaistan Hall – Capoeira
Frida Hallström– Zentangel
Hasya Eriksson – Fruktskulptering
Musikrum med muskpedagoger

Utställare:

Försäkringskassan
Patientnämnden
Patientförsäkringen LÖF
Cancerrådgivningen
Cancerkompisar
Blodcancerförbundet
Barncancerfonden
Adoptionscentrum
Cancerfonden
Sexolog
Carl M Lundh

Artister:

Rosh
Ana Diaz
Elias
Diamantorkestern

 

Festival 2
Festival 6